Pagina's
Producten
  • BYD Battery-Box Premium HVM Battery Module (2,76kWh - 51,2V)

BYD Battery-Box Premium HVM Battery Module (2,76kWh - 51,2V)

Prijs
€ 1.933,98
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
BYD

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

BYD Battery-Box Premium HVM/HVS/HVC: Innovatie en Efficiëntie in Energieopslag

Ontdek de toekomst van energieopslag met de BYD Battery-Box Premium serie, bestaande uit de HVM, HVS en HVC modules. Deze batterijboxen staan niet alleen garant voor hoogwaardige noodstroom- en off-grid functionaliteiten, maar blinken ook uit in efficiëntie dankzij de echte hoogspanningsserieverbinding.

Wat deze serie zo uniek maakt:

  • Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met het gepatenteerde modulaire plug-ontwerp is er geen interne bedrading nodig, wat zorgt voor maximale flexibiliteit en gebruiksgemak.

  • Veilig en Krachtig: De kobaltvrije Lithium IJzer Fosfaat (LFP) batterij biedt maximale veiligheid, levensduur en kracht. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbare en duurzame energieopslag.

  • Veelzijdige Compatibiliteit: Deze batterijboxen zijn compatibel met toonaangevende 1- en 3-fase hoogspanning batterijomvormers, waardoor integratie in bestaande systemen eenvoudig is.

  • Modulekeuze: Of uw systeem nu klein of groot is, de twee verschillende modules dekken het volledige bereik van systeemformaten.

  • Toonaangevende Veiligheidsnormen: Met certificeringen zoals VDE 2510-50 weet u dat u kiest voor een product dat voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Kies voor de BYD Battery-Box Premium HVM/HVS/HVC en investeer in toptechnologie en betrouwbaarheid voor uw energieopslag.

Specificaties
Productcode G4000-0002
Merk BYD
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.