Pagina's
Producten
  • Enphase IQ Battery 10,5 kWh Accu + Cover | ENCHARGE-10T-1P-I

Enphase IQ Battery 10,5 kWh Accu + Cover | ENCHARGE-10T-1P-I

Prijs
€ 9.034,21 € 5.872,24
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Enphase

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Ontdek de Revolutionaire Enphase IQ Battery: Uw Sleutel tot Efficiënte Energiebeheer

Maak kennis met de Enphase IQ Battery, de toekomst van thuisenergieopslag. Dit hoogwaardige systeem is ontworpen voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor elk modern huishouden.

Belangrijkste kenmerken van de Enphase IQ Battery:

  • Maximale Veiligheid: Met geavanceerde lithiumijzerfosfaat batterijchemie zorgt de IQ Battery voor een veilige energieopslag, cruciaal voor uw woning.
  • Altijd Betrouwbare Stroom: Uitgerust met meerdere IQ8 Series Microinverters, biedt het een constante energiestroom, zelfs tijdens piekverbruik.
  • Optimaliseer Zelfverbruik: Sla overtollige zonne-energie op en gebruik het wanneer nodig, waardoor uw afhankelijkheid van het net vermindert en uw energiekosten dalen.
  • Universele Compatibiliteit: Werkt naadloos met zowel micro- als stringomvormers, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor diverse energiebehoeften.
  • Realtime Monitoring: Beheer uw energieopslag efficiënt met de gebruiksvriendelijke Enphase App, die inzicht biedt in uw energieverbruik en -opslag.
  • Alles-in-één Energieplatform: Een complete oplossing voor fotovoltaïsche energieopwekking en opslag, allemaal onder één dak.
  • Lange Garantieperiode: Profiteer van een 10-jarige beperkte garantie, wat zorgt voor gemoedsrust en betrouwbaarheid op lange termijn.
  • Modulaire Designopties: Kies uit verschillende batterijformaten, perfect afgestemd op uw huidige en toekomstige energiebehoeften.

Upgrade uw huis vandaag nog met de Enphase IQ Battery en ervaar een nieuwe wereld van energie-efficiëntie en -beheer. Een slimme investering voor een duurzame toekomst

 

Specificaties
Productcode G4100-0000
Merk Enphase
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.