Pagina's
Producten
  • LG Energy Solution RESU 10 Low Voltage (48V) | EH0148189P3S1

LG Energy Solution RESU 10 Low Voltage (48V) | EH0148189P3S1

Prijs
€ 6.561,43 € 4.593,00
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
LG

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

LG Energy Solution RESU Low Voltage: Compacte en Betrouwbare Energieopslag voor Uw Thuis

Optimaliseer de ruimte in uw woning met de RESU, dé oplossing voor moderne energieopslag. Zijn compacte en gestroomlijnde ontwerp is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar zorgt ook voor een praktische benutting van de beschikbare ruimte.

De voornaamste kenmerken van de RESU zijn:

  • Ruimtebesparend Ontwerp: Met zijn slanke en elegante vormgeving kunt u de beschikbare ruimte in uw huis maximaal benutten zonder in te boeten op esthetiek.

  • Flexibele Capaciteitsuitbreiding: De 48V-modellen van de RESU kunnen onderling worden gekoppeld, tot wel 2 units, voor een verhoogde energiecapaciteit. Dit biedt u meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan uw specifieke energiebehoeften.

  • Betrouwbaarheid en Duurzaamheid: De RESU staat garant voor constante prestaties en een lange levensduur, waardoor uw huis altijd van betrouwbare energie wordt voorzien.

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en efficiënte oplossing voor energieopslag, is de RESU uw ideale keuze. Deze batterij combineert design met functionaliteit, en biedt zo een duurzame en betrouwbare energiebron voor uw woning.

Specificaties
Productcode G4300-0000
Merk LG
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.