Pagina's
Producten
  • LG Energy Solution RESU 16H HV Prime (400V) | EH257064P8S1

LG Energy Solution RESU 16H HV Prime (400V) | EH257064P8S1

Prijs
€ 11.768,53 € 8.237,97
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
LG

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

LG RESU10H Prime: De Toekomst van Energieopslag voor Uw Woning en Bedrijf

Stap binnen in de nieuwe generatie van energieopslag met de RESU10H Prime uit de bekende LG RESU 3-serie. Deze hoogwaardige 9,6 kWh, 400V batterij is speciaal ontworpen om de efficiëntie van uw PV-zonnepanelen en het elektriciteitsnet maximaal te benutten.

De onderscheidende kenmerken van de RESU10H Prime zijn:

Hoogwaardige Energieopslag: Met een capaciteit van 9,6 kWh biedt de RESU10H Prime een krachtige oplossing voor uw energiebehoeften, zowel overdag als 's nachts.

On-demand Energie: Zelfs bij stroomuitval zorgt deze batterij ervoor dat uw apparaten blijven werken. Bovendien helpt het de kosten op uw elektriciteitsrekening te minimaliseren door efficiënt energie op te slaan en vrij te geven.

Uitbreidbare Capaciteit: Dankzij het modulaire ontwerp kan de RESU10H Prime eenvoudig worden uitgebreid tot een indrukwekkende 19,2 kWh, waardoor hij zich aanpast aan groeiende energiebehoeften.

Ideaal voor Zowel Thuis als Zakelijk Gebruik: Of u nu een huiseigenaar bent die streeft naar energieonafhankelijkheid of een bedrijf dat zijn energie-efficiëntie wil optimaliseren, de RESU10H Prime is de ideale keuze.

Kies voor innovatie, betrouwbaarheid en de zekerheid van de LG RESU-reeks met de RESU10H Prime. Deze batterij belichaamt de toekomst van energieopslag, en biedt u de vrijheid en flexibiliteit die u nodig hebt in onze snel veranderende energiemarkt.

Specificaties
Productcode G4300-0003
Merk LG
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.