Pagina's
Producten
  • LG Energy Solution RESU FLEX BMA Battery module HV 4,3 kWh |

LG Energy Solution RESU FLEX BMA Battery module HV 4,3 kWh |

Prijs
€ 3.443,37 € 2.410,36
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt.

Merk:
LG

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

LG-Chem RESU FLEX Battery Module Assembly (BMA): Uw Modulaire Energieoplossing

Ontdek de nieuwste innovatie van LG: de RESU FLEX Battery Module Assembly (BMA). Deze state-of-the-art energieopslagoplossing is ontworpen voor maximale flexibiliteit en prestaties, en stelt u in staat uw energie-efficiëntie naar een hoger niveau te tillen.

Kernpunten van de RESU FLEX BMA:

  • Componenten: Bestaat uit een centrale besturingseenheid (BPU) en modulaire batterijeenheden (BMA) die op maat kunnen worden uitgebreid.

  • Capaciteit: Elk BMA heeft een capaciteit van 4.3 kWh. Afhankelijk van uw behoeften kan het systeem worden uitgebreid met 2 tot 4 BMAs, wat resulteert in een maximale opslag van 17.2 kWh. Koppel twee systemen en bereik een indrukwekkende 34.4 kWh.

  • Compatibiliteit: Naadloos integreren met toonaangevende hybride omvormers zoals Kostal Plenticore plus, Fronius Symo GEN24, GoodWe ET plus en in de toekomst ook met SMA's Sunny Tripower Smart Energy.

  • Veelzijdige Montage: Of u nu vloer- of wandmontage verkiest, de RESU FLEX past zich aan uw ruimtebehoeften aan.

  • Optimale Tijdspanne voor Uitbreiding: Overweeg een systeemuitbreiding binnen de eerste drie gebruiksjaren om de efficiëntie te maximaliseren.

De RESU FLEX BMA staat garant voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en topkwaliteit die synoniem staat aan het merk LG. Transformeer uw energiebeheer met deze modulaire oplossing, perfect afgestemd op zowel 1-fase als 3-fase hybride omvormers.

Specificaties
Productcode G4300-0005
Merk LG
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.