Pagina's
Producten
  • LG Energy Solution RESU FLEX BPU HV Battery control unit | E

LG Energy Solution RESU FLEX BPU HV Battery control unit | E

Prijs
€ 1.721,70 € 1.205,19
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
LG

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

LG-Chem RESU FLEX: De Innovatieve Batterijbeschermingseenheid (BPU)

Introduceer een revolutie in energieopslag met de LG-Chem RESU FLEX. Deze geavanceerde oplossing bestaat uit twee kernelementen: de centrale besturingseenheid (BPU) en modulaire batterijeenheden (BMA). Hier zijn enkele highlights:

  • Flexibele Opslag: Met een capaciteit van 4.3 kWh per BMA kunt u uw systeem naar wens uitbreiden, met maximaal 17.2 kWh in volledige capaciteit. Koppel twee systemen voor een indrukwekkende 34.4 kWh.

  • Slim Beheer: Gebruik één regelaar als 'master' en de andere als 'slave' voor efficiënt beheer. Bereik spanningen tussen 384 - 531,2 V met een volledig uitgerust systeem.

  • Optimale Tijdspanne voor Uitbreiding: Overweeg binnen de eerste drie gebruiksjaren uit te breiden voor maximale efficiëntie.

  • Veelzijdige Compatibiliteit: Werk naadloos samen met topmerken van 1-fase en 3-fase hybride omvormers zoals Kostal Plenticore plus, Fronius Symo GEN24, GoodWe ET plus en de toekomstige SMA Sunny Tripower Smart Energy.

  • Opslagmogelijkheden: Kies uit capaciteiten van 8.6 kWh, 12.9 kWh of 17.2 kWh.

  • Flexibele Montage: Geschikt voor zowel vloer- als wandmontage voor aanpassing aan uw ruimte.

Kies voor de toekomst van energieopslag met de RESU FLEX BPU van LG. Een modulair, krachtig en flexibel systeem ontworpen voor de moderne energiebehoeften.

Specificaties
Productcode G4500-0000
Merk LG
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.