Pagina's
Producten
  • Pylontech Li-ion Battery Force H2 (3,55kWh – 96V) | FH9637M

Pylontech Li-ion Battery Force H2 (3,55kWh – 96V) | FH9637M

Prijs
€ 1.761,53 € 1.268,30
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Pylontech

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Optimaliseer Uw Energieverbruik met Batterijopslagsystemen

In de wereld van vandaag piekt de energievraag voornamelijk in de ochtend en avond. Tegelijkertijd is de zonne-energieproductie het hoogst rond het middaguur. Hoe brug je deze kloof? Met geavanceerde batterijopslagsystemen.

Wat bieden batterijopslagsystemen?

  1. Zelfconsumptie-Optimalisatie: Door energie op te slaan tijdens zonuren en deze te gebruiken wanneer de zon niet schijnt, kunt u optimaal profiteren van uw zonne-energiesysteem.

  2. Voordelen van Peak Shaving:

    • Huishoudelijk Lastenverschuiving: Sla energie op tijdens daluren en gebruik deze tijdens piekuren. Hierdoor kunt u profiteren van lagere tarieven en besparen op hoge piektarieven.
    • Transmissie & Distributie: Door de piekvraag te verminderen, kunt u aanzienlijk besparen op uw elektriciteitsrekeningen.
  3. VPP-inkomsten: Virtual Power Plant (VPP) combineert hernieuwbare energiebronnen en batterijopslagsystemen. Via cloud-technologie beheert het de energiestabiliteit. Dit niet alleen voor een betrouwbare energievoorziening, maar ook om uw inkomsten te maximaliseren.

Waarom is dit essentieel? Het stelt u in staat om echt onafhankelijk te worden van het elektriciteitsnet, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en een duurzamer energieverbruik.

Kies voor innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. Kies voor geavanceerde batterijopslagsystemen.

Specificaties
Productcode G4500-0005
Merk Pylontech
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.