Pagina's
Producten
  • SolarEdge StorEdge Energy Bank 10kWh Battery | BAT-10K1PS0B-

SolarEdge StorEdge Energy Bank 10kWh Battery | BAT-10K1PS0B-

Prijs
€ 9.027,08 € 6.770,31
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

SolarEdge DC-gekoppelde Batterij: De Pijler van Efficiëntie en Veiligheid voor Thuis

Introduceer uw huishouden in de voorhoede van energiebeheer met de SolarEdge DC-gekoppelde batterij, bekend om zijn uitzonderlijke systeemefficiëntie.

Waarom is dit uw ultieme energiepartner?

  1. Top Systeemefficiëntie: Genereer en sla meer energie op voor zowel on-grid als backup stroomtoepassingen dankzij onze toonaangevende efficiëntie.

  2. Naadloze Ecosysteemintegratie: Sluit u naadloos aan op het SolarEdge Home ecosysteem via het SolarEdge Home Network. Eén aanspreekpunt voor garantie, ondersteuning en training maakt uw leven gemakkelijker en stroomlijnt operaties.

  3. Ongeëvenaarde Veiligheid: Met Rapid Shutdown en SafeDC™ tilt onze batterij veiligheid naar een hoger niveau. Bovendien voldoet deze aan de strengste UL-brandveiligheidsnormen.

  4. Alles-in-één Controle: Via één app krijgt u toegang tot zonne-energie, opslag, EV-laden en slimme apparaten, wat zorgt voor een geoptimaliseerde productie, consumptie en backup* stroom.

  5. Eenvoudig en Flexibel: Onze plug-and-play installatie met automatische SetApp-configuratie betekent minder gedoe voor u. Plus, met de optie voor wand- of vloermontage, zowel binnen als buiten, past deze zich aan uw ruimte aan.

  6. Draadloze Connectiviteit: Minder gedoe met bedrading dankzij onze draadloze communicatie naar de omvormer, wat resulteert in minder werk en een snellere installatie.

Ontdek de toekomst van thuisenergie met SolarEdge. Ga voor efficiëntie, veiligheid en gemak.

Specificaties
Productcode G4600-0003
Merk Solar-edge
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.