Pagina's
Producten
  • SolarEdge Home Battery - Low Voltage Top Cover Kit | IAC-RBA

SolarEdge Home Battery - Low Voltage Top Cover Kit | IAC-RBA

Prijs
€ 89,75 € 67,31
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Geoptimaliseerde Opslagoplossing voor SolarEdge Home Hub & StorEdge Driefasige Omvormers

Duik dieper in de toekomst van energiebeheer met onze geavanceerde opslagoplossing, speciaal ontwikkeld voor SolarEdge Home Hub en StorEdge driefasige omvormers.

Waarom kiezen voor deze oplossing?

  1. Efficiënte DC-Koppeling: Deze batterij is ontworpen voor superieure systeemefficiëntie, waardoor meer energie wordt gegenereerd voor opslag en gebruik in zowel on-grid als backup*-toepassingen.

  2. Naadloze Integratie: Onze opslagoplossing integreert vlekkeloos met het volledige SolarEdge Home ecosysteem. Profiteer van een enkel aanspreekpunt voor garantie, ondersteuning en training, wat logistiek en operaties vereenvoudigt.

  3. Uitgebreide Veiligheidsvoorzieningen: Rustig slapen met onze geavanceerde batterijbeschermingsfuncties.

  4. Alles-in-één App: Zonne-energie, opslag, EV opladen en slimme apparaten - allemaal beheerd en gemonitord via één gebruiksvriendelijke app voor geoptimaliseerde productie, consumptie en backup* stroom.

  5. Schaalbaar Ontwerp: Breid uw capaciteit uit wanneer u dat nodig hebt. Onze oplossing maakt het mogelijk om meerdere batterijmodules per omvormer te stapelen, tot een indrukwekkende 23 kWh.

  6. Eenvoudige Installatie: Met onze plug-and-play installatie en automatische SetApp-gebaseerde configuratie is het instellen een fluitje van een cent.

Investeer in een duurzame, efficiënte en gebruiksvriendelijke energieoplossing. Kies voor onze geoptimaliseerde opslagoplossing voor SolarEdge.

Specificaties
Productcode G4600-0002
Merk Solar-edge
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.