Pagina's
Producten

Doe-het-zelf zonnepanelen-pakket samenstellen

Wij weten dat het selecteren van producten voor je zonnepanelen pakket ingewikkeld kan zijn. Sluiten alle opties wel aan op jouw installatie? Passen jouw panelen op de montagerails? Zo zijn er nog honderden vragen die wij elke dag voorbij zien komen.

Daarom bieden we je deze pakket-configurator aan. Kies je type systeem en het aantal fasen in je meterkast en klik op volgende stap. In de hiernavolgende stappen kun je je favoriete merken selecteren voor elk onderdeel in je pakket.

Kom je er nog steeds niet uit? Geen zorgen, vraag vrijblijvend een offerte aan en onze specialisten helpen je op weg.

1. Type systeem

Kies je type systeem

Kies je fase

Kom je er niet uit?

Geen zorgen. Laat hier je telefoonnummer achter en wij bellen je terug. Erewoord.

Ontdek onze revolutionaire configuratie tool

uniek in Nederland, die zowel zakelijke als particuliere klanten in staat stelt om zelf een compleet zonnepanelen pakket samen te stellen voor zowel woningen als bedrijfspanden. Deze gebruiksvriendelijke tool is uw eerste stap naar een op maat gemaakt, duurzaam energieoplossing die naadloos aansluit bij uw specifieke energiebehoeften en installatievoorkeuren.

Innovatieve Zonnepanelen Configuratie

Met onze configuratie tool kunt u eenvoudig:

  • Aantal Zonnepanelen Bepalen: Kies hoeveel panelen u wilt gebruiken om aan uw energiebehoeften te voldoen.
  • Type Omvormer Selecteren: Afhankelijk van uw situatie en voorkeuren, kunt u kiezen voor een micro omvormer, string omvormer, optimizer omvormer in 1- of 3-fase uitvoeringen, en zelfs hybride omvormers voor systemen met accuopslag.
  • Compleet Systeem Samenstellen: Na het selecteren van uw zonnepanelen en omvormer, leidt de tool u door alle benodigde producten voor het systeem dat u hebt gekozen.

Onderconstructie en Installatiematerialen

Onze tool zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet:

  • Onderconstructie Systemen: Voor elke situatie bieden we oplossingen, of uw dak nu plat is (in portrait of landscape oriëntatie), schuin met dakpannen, golfplaten, staaldak, of voor veldopstellingen.
  • Benodigde Materialen: Kies de juiste kabels, gereedschappen, en eventuele zekeringen voor een veilige en efficiënte installatie.

Waarom Kiezen voor Onze Tool?

  • Doe-het-zelf Gemak: Onze makkelijke tool is ontworpen om u te begeleiden bij het samenstellen van uw eigen zonnepanelen set, waardoor u zowel tijd als geld bespaart.
  • Aangepast aan Uw Behoeften: Krijg een op maat gemaakt systeem dat perfect past bij uw unieke situatie, met alle benodigde componenten voor een optimale installatie.
Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.