Pagina's
Producten
Lastig bereikbare plekken?
Lastig bereikbare plekken?

Huur een mobiele kraan voor diverse projecten

Ontdek de mogelijkheid om een Klaas K 400 Hoogwerker mobiele kraan te huren bij GroothandelSolar, inclusief ervaren bemanning. De kraan is geschikt voor verbouwingen, dakinstallaties, zonne stroominstallaties en meer. Het huren van een kraan is eenvoudig mogelijk in provincies zoals Drenthe, Groningen en Friesland. Indien u meer details wilt over de kosten voor kraanverhuur of een offerte wilt aanvragen?

Mail dan naar info@groothandelsolar.com of bel naar 085 301 52 31 voor meer informatie.

Voordelen van onze mobiele hijskraan

  • Wendbaar Stempelbreedte (min.): 3,50 m
  • Maximale werkhoogte met hoogwerker: 30.60 m
  • Haakhoogte: 34,30 m
  • Maximaal 1600 Kg

Mobiele kraan huren met machinist: Prijs

Wat kost een kraan huren? Bespaar aanzienlijk met onze mobiele kraanverhuurdiensten, vanaf slechts €85 euro per uur exclusief BTW minimaal 4 uur exclusief voorrijdkosten. Onze tarieven zijn inclusief onze machinist, waardoor u de beste  voor service voor uw geld krijgt. Terwijl andere bedrijven mogelijk dubbele tarieven in rekening brengen, kunt u genieten van concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit of service.

Bovendien zijn er bij ons geen verborgen kosten. Zeg vaarwel tegen onverwachte uitgaven met onze transparante prijsstructuur. Of u nu een kraan nodig heeft voor een kortlopend project of een langere periode, wij bieden flexibele verhuuropties die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. En hoe langer u huurt, hoe meer u bespaart!

Ervaar en uitzonderlijke service met onze mobiele kraanverhuurdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw kraan te boeken en uw project naar nieuwe hoogten te tillen!

Neem contact met ons op voor de huurprijzen van telescoopkraan

Kraanverhuur FAQ

Hoe kan ik bepalen welk type kraan ik nodig heb?

Toepassing, duur en hefcapaciteit bepalen allemaal het beste type kraan om te gebruiken. Mobiele kranen kunnen worden gehuurd in verschillende capaciteiten. Om te berekenen welke capaciteit kraan u nodig heeft, kunt u de volgende formule gebruiken:

hefhoogte (in meters) x maximale reikwijdte (in meters) x het maximale gewicht (in kg).

De hefhoogte is niets meer dan hoe hoog de last moet worden opgetild. De maximale reikwijdte is de afstand van het midden van de kraan tot het midden van de last. Ten slotte is de last het gewicht van het object dat moet worden opgetild plus het gewicht van het hijsgereedschap zoals de hijsblok, hijskettingen en klemmen.

Bij twijfel kan een van onze experts kraanadvies voor u geven.

Hoe lang kan ik een kraan huren?

Er is geen maximale duur voor kraanverhuur. Over het algemeen wordt de apparatuur op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis verhuurd.

Kan ik een kraan per uur huren?

Ja, wij kunnen een bediende kraan op uurbasis leveren met een minimum van 4 uren.

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.