Pagina's
Producten
  • Volt Time | Source 2 (Kabel, Grijs)
  • Volt Time | Source 2 (Kabel, Grijs)

Volt Time | Source 2 (Kabel, Grijs)

Prijs
€ 857,00
Exclusief 21% BTW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Ontdek de Revolutionaire Volt Time Source 2 Laadstation - FP-CH-SRC2-LBC

Nederlandse Innovatie in E-Mobility Met trots presenteert Volt Time, een gerenommeerd Nederlands bedrijf met meer dan acht jaar ervaring in e-mobility, het geavanceerde Source 2 laadstation. Ontwikkeld en gecertificeerd op Nederlandse bodem, belooft dit laadstation uitzonderlijke kwaliteit dankzij lokale productie. Voortdurende innovatie is onze drijfveer, met focus op de nieuwste ontwikkelingen zoals Vehicle to Grid (V2G), ISO15118-standaardisering, en geoptimaliseerde Solar Charging technologieën.

Efficiënt en Slim Laden Het Volt Time laadstation, Source 2, biedt een snelle en intelligente oplaadoplossing voor elke elektrische auto. Dit laadstation combineert een strak, robuust design met geavanceerde functionaliteiten. Het biedt tot 22kW vermogen, waardoor uw auto in recordtijd is opgeladen. Bereid u voor op de toekomst met de meest geavanceerde laadoplossingen, en reis zorgeloos en kostenbesparend.

Belangrijkste Kenmerken van de Source 2

  1. Flexibel Laadvermogen: Het Source 2 laadstation ondersteunt zowel 1-fase als 3-fase laden met een dynamisch bereik van 1,4 tot 22kW.
  2. Gebruiksvriendelijke Interface: Automatische aanpassing aan de behoeften van uw elektrische auto.
  3. Lange Laadkabel: 6,5 meter met een type 2 stekker, compatibel met de meeste Europese elektrische voertuigen.
  4. Slimme Functies: Inclusief Dynamic Load Balancing, Solar Balancing en optionele MID-goedkeuring voor stroomkostenverrekening.

Volt Time App – Maximale Controle Bedien eenvoudig de Smart Charging functies met de Volt Time app. Optimaliseer uw laadervaring met de boost functie, efficiënte zonne-energie oplaadmodus, en een 'solar-only' functie voor maximale duurzaamheid.

Veiligheid en Duurzaamheid De Source 2 garandeert veilig laden met ingebouwde DC lekstroom- en overspanningsbeveiliging, temperatuursensoren en oververhittingsbescherming. De behuizing is waterbestendig en slagvast (IP54 en IK8), met een stijlvolle Basalt grijze afwerking.

Eenvoudige Installatie Dankzij plug-and-play aansluitingen is de installatie van de Source 2 laadpaal een fluitje van een cent.

Zoek niet verder naar de ideale laadoplossing. Het Volt Time Source 2 laadstation FP-CH-SRC2-LBC is de perfecte keuze voor de moderne elektrische automobilist. Bestel nu en ervaar de toekomst van slim laden!

Specificaties
Productcode G5800-1004
Fabrikant code FP-CH-SRC2-LCB
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.