Pagina's
Producten
grid list
19 producten
€ 1.410,00 € 1.057,50
Exclusief 21% BTW
€ 1.542,40 € 1.156,80
Exclusief 21% BTW
€ 1.402,10 € 1.051,58
Exclusief 21% BTW
€ 1.523,38 € 1.142,54
Exclusief 21% BTW
€ 2.070,40 € 1.552,80
Exclusief 21% BTW
€ 2.225,33 € 1.669,00
Exclusief 21% BTW
€ 2.233,13 € 1.674,85
Exclusief 21% BTW
€ 2.450,11 € 1.837,58
Exclusief 21% BTW
€ 3.666,01 € 2.749,51
Exclusief 21% BTW

Off Grid / Hybride Omvormers: Optimaliseer Jouw Zonne-energiesysteem

Welkom bij GroothandelSolar, jouw partner voor duurzame energieoplossingen. Ontdek hier alles wat je moet weten over hybride omvormers, de ultieme alles-in-één oplossing voor zonnepanelen en thuisopslag. Lees verder om meer te leren over de voordelen, werking en beschikbare opties voor jouw situatie.

Wat zijn Hybride Omvormers?

Hybride omvormers combineren de functionaliteit van een reguliere omvormer voor zonnepanelen met een batterij-omvormer in één geïntegreerd systeem. Dit betekent dat je niet alleen zonne-energie kunt omzetten in bruikbare stroom voor je huis, maar ook overtollige energie kunt opslaan voor later gebruik. Het resultaat? Een efficiënter energiegebruik en meer onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Voordelen van Hybride Omvormers

  • Energieopslag: Hybride omvormers bieden de mogelijkheid om overtollige energie op te slaan in batterijen, waardoor je kunt profiteren van zelfopgewekte stroom, zelfs wanneer de zon niet schijnt.
  • Efficiëntie: Door de integratie van zowel omvormerfunctionaliteit als batterijopslag in één systeem, verminderen hybride omvormers energieverliezen die optreden bij meerdere omzettingen van gelijkstroom naar wisselstroom.
  • Flexibiliteit: Of je nu alleen zonnepanelen wilt installeren, alleen een batterij wilt toevoegen of beide tegelijkertijd, hybride omvormers bieden de flexibiliteit om je systeem aan te passen aan jouw behoeften en budget.

Soorten Hybride Omvormers

  1. 1-fase Hybrid: Geschikt voor kleinere huishoudens met een 1-fase-aansluiting. Deze omvormers bieden basisfunctionaliteit voor energieopslag en ondersteunen slimme apparaten.
  2. 3-fase Hybrid: Ideaal voor grotere huishoudens met een 3-fase-aansluiting. Deze krachtigere omvormers bieden meer opslagcapaciteit en ondersteunen een groter aantal slimme apparaten.

Waar let ik op bij de aanschaf van een Hybride Omvormer?

Bij het kiezen van een hybride omvormer zijn enkele belangrijke factoren om te overwegen:

  • Stroom- en Spanningseisen: Zorg ervoor dat de omvormer voldoende stroom en spanning kan leveren voor jouw huishouden.
  • Compatibiliteit met Zonnepanelen: Controleer of de omvormer geschikt is voor de zonnepanelen die je hebt of van plan bent te installeren.
  • Opslagcapaciteit: Kies een omvormer met voldoende capaciteit voor energieopslag, afhankelijk van je energiebehoeften.

Installatie en Onderhoud

Laat de installatie van je hybride omvormer uitvoeren door een gekwalificeerde installateur om ervoor te zorgen dat alles correct wordt geïnstalleerd en functioneert. Hybride omvormers vereisen over het algemeen minimaal onderhoud, maar regelmatige controles zijn aan te bevelen om optimale prestaties te garanderen.

Kies voor GroothandelSolar

Bij GroothandelSolar bieden we een breed scala aan hoogwaardige Off Grid, hybride omvormers en andere omvormers van gerenommeerde merken. Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team voor advies op maat en ontdek hoe hybride omvormers jouw zonne-energiesysteem naar een hoger niveau kunnen tillen. Maak de overstap naar een duurzamere toekomst met GroothandelSolar!

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.