Pagina's
Producten
  • Enphase Externe Q Relais – 1PH
  • Enphase Externe Q Relais – 1PH

Enphase Externe Q Relais – 1PH

Het Enphase 1-fase Q-Relais biedt een gestroomlijnde oplossing voor systeemontkoppeling, waarbij betrouwbaarheid en veiligheid worden gecombineerd, cruciaal voor iedereen die optimaal wil profiteren van hun Enphase micro-omvormer zonne-energiesysteem.

Volumevoordeel
€ 73,23 € 60,05
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
3 stuks 19% korting € 59,32
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt.

Productgarantie:
5 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Enphase

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Het Enphase 1-fase Q-Relais is een essentieel onderdeel van uw Enphase micro-omvormer zonne-energiesysteem. Ontworpen om te werken met éénfasige elektriciteitsnetwerken, zorgt dit relais voor veilige en effectieve systeemontkoppeling en beheert het de communicatie tussen uw micro-omvormers en het elektriciteitsnet.

 

De rol van het Enphase 1-fase Q-Relais is tweeledig. Ten eerste, in geval van stroomuitval of tijdens systeemonderhoud, zorgt het relais voor veilige ontkoppeling van uw zonne-energiesysteem van het net. Dit zorgt voor de veiligheid van zowel de eindgebruikers als de onderhoudstechnici die aan het netwerk werken.

Ten tweede, speelt het relais een cruciale rol in de optimale prestaties van uw systeem door de kwaliteit van de energieoverdracht tussen de micro-omvormers en het elektriciteitsnet te beheren. Dit betekent dat uw systeem altijd op zijn maximale efficiëntie werkt, wat u helpt om het meeste uit uw investering in zonne-energie te halen.

Eenvoudig te installeren en te onderhouden, het Enphase 1-fase Q-Relais is ontworpen om robuust en betrouwbaar te zijn, wat het een duurzame en kostenbesparende oplossing maakt. Kortom, het is een onmisbaar onderdeel voor elke eigenaar van een Enphase zonne-energiesysteem die de veiligheid en efficiëntie van hun energieproductie wil garanderen.

Let op!

Voor het 1 fase relais gelden de volgende voorschriften,

  • Maximaal 16 Enphase IQ 7+ en iq8+ micro-omvormers
  • Maximaal 11 Enphase IQ 7A micro-omvormers
  • Maximaal 11 Enphase IQ 8M micro-omvormers
  • Maximaal 10 Enphase IQ 8HC micro-omvormers
  • Maximaal 9 Enphase IQ 8AC micro-omvormers
  • Maximaal 4 relais per systeem
Specificaties
Productcode G2002-1001
Productgarantie 5 jaar
Merk Enphase
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 90 mm
Breedte 53 mm
Hoogte 60 mm
Aantal fase 1 fase
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.