Pagina's
Producten
  • Enphase Externe Q Relais – 3PH
  • Enphase Externe Q Relais – 3PH

Enphase Externe Q Relais – 3PH

Het Enphase 3-fase Q-Relais biedt een gestroomlijnde oplossing voor systeemontkoppeling, waarbij betrouwbaarheid en veiligheid worden gecombineerd, cruciaal voor iedereen die optimaal wil profiteren van hun Enphase micro-omvormer zonne-energiesysteem.

Volumevoordeel
€ 185,88 € 152,42
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
3 stuks 19% korting € 150,56
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
5 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Enphase

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Het Enphase 3-fasen relais, ook wel bekend als het Enphase Q-Relais, is een geavanceerde oplossing voor het regelen van het uitschakelproces van uw Enphase micro-omvormer zonne-energiesysteem. Dit relais is ontworpen om naadloos samen te werken met de Enphase IQ micro-omvormers en biedt een effectieve oplossing voor systemen die op een driefasig elektriciteitsnetwerk zijn aangesloten.

 

Het 3-fasen relais is niet alleen essentieel voor de veiligheid en bescherming van uw systeem, maar het zorgt ook voor een efficiëntere energieproductie en prestatiebeheer. Het maakt het mogelijk om uw zonne-energiesysteem snel en veilig te ontkoppelen van het elektriciteitsnet in geval van stroomuitval of onderhoud, waarbij de veiligheidsnormen voor zowel gebruikers als installateurs worden gewaarborgd.

Bovendien is het Enphase 3-fasen relais eenvoudig te installeren, met een gestroomlijnd ontwerp dat naadloos in uw bestaande zonne-energiesysteem geïntegreerd kan worden. Het heeft ook een robuuste en duurzame constructie, ontworpen om jarenlang betrouwbare service te bieden.

In het kort, het Enphase 3-fasen relais is een cruciale component voor elke eigenaar van een zonne-energiesysteem, die een veilig, betrouwbaar en efficiënt beheer van hun energieproductie wil waarborgen.

Voor het 3 fase relais gelden de volgende voorschriften,

  • Maximaal 16 Enphase IQ 7+ en iq8+ micro-omvormers per fase
  • Maximaal 11 Enphase IQ 8M micro-omvormers per fase
  • Maximaal 10 Enphase IQ 8HC micro-omvormers per fase
  • Maximaal 9 Enphase IQ 8AC micro-omvormers per fase
  • Maximaal 20 relais per systeem
Specificaties
Productcode G2002-3001
Productgarantie 5 jaar
Merk Enphase
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 90 mm
Breedte 107 mm
Hoogte 60 mm
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.