Pagina's
Producten
  • Enphase IQ Gateway-S Metered Envoy
  • Enphase IQ Gateway-S Metered Envoy
  • Enphase IQ Gateway-S Metered Envoy
  • Enphase IQ Gateway-S Metered Envoy

Enphase IQ Gateway-S Metered Envoy

Volumevoordeel
€ 456,58 € 374,40
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
3 stuks 19% korting € 369,83
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
5 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Enphase

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Aantal fase:
1 en 3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

De "Envoy" IQ Gateway Metered is een essentieel onderdeel van het Enphase Energy System, dat fungeert als een communicatiebrug tussen de Enphase Micro inverters op uw dak en de cloud-gebaseerde Enphase monitoring software. Deze geavanceerde tool biedt u een gedetailleerd inzicht in uw energieverbruik, ondersteunt slimme netwerkfuncties, en stelt u in staat om op afstand updates uit te voeren en uw energiegebruik te beheren.

Met de IQ Gateway Metered kunt u de netwerkbeheerfuncties beheren en een nauwkeurig overzicht krijgen van uw PV-productie en locatieverbruik. De communicatie met de micro-omvormers verloopt via de standaard AC-stroomkabels in uw huis, terwijl de verbinding met de Enphase monitoringsoftware tot stand komt via een mobiele of draadloze internetverbinding.

Bovendien is de IQ Gateway Metered uitgerust met twee Production & Consumption Current Transformers, die een nauwkeurige bewaking van de productie en het verbruik mogelijk maken tot op 1% nauwkeurigheid.

Specificaties
Productcode G2003-0011
Productgarantie 5 jaar
Merk Enphase
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 45 mm
Breedte 213 mm
Hoogte 126 mm
Aantal fase 1 en 3 fase
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.