Pagina's
Producten
  • Enphase IQ Gateway-S Standard Envoy
  • Enphase IQ Gateway-S Standard Envoy
  • Enphase IQ Gateway-S Standard Envoy

Enphase IQ Gateway-S Standard Envoy

Volumevoordeel
€ 219,68 € 175,74
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
3 stuks 22% korting € 171,35
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
5 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Enphase

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Aantal fase:
1 en 3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

De ''Envoy'' IQ Gateway Standard is een cruciaal onderdeel van de Enphase Home Energy Solution, ontworpen om de energie-efficiëntie van uw huis te optimaliseren. Deze geavanceerde tool fungeert als een communicatiebrug tussen de Enphase Microinverters, geïnstalleerd op uw dak, en de cloud-gebaseerde Enphase monitoringsoftware.

Als een beheerder van uw energienetwerk, biedt de Envoy Standard u volledige controle over uw energieproductie. Het houdt de prestaties van uw Zonnepanelen productie nauwlettend in de gaten, zodat u altijd op de hoogte bent van uw energie opwekking.

De communicatie met de micro-omvormers verloopt via de standaard AC-stroomkabels in uw huis. Tegelijkertijd maakt de Envoy Standard verbinding met de Enphase monitoringsoftware via een mobiele of draadloze internetverbinding, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw energiegegevens.

Specificaties
Productcode G2003-0001
Productgarantie 5 jaar
Merk Enphase
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 45 mm
Breedte 213 mm
Hoogte 126 mm
Aantal fase 1 en 3 fase
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.