Pagina's
Producten
  • Enphase IQ – Stroomspoel 100A split CT voor metered

Enphase IQ – Stroomspoel 100A split CT voor metered

De nieuwe meetspoel 100A

Volumevoordeel
€ 39,88 € 32,70
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
5 stuks 19% korting € 32,30
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
5 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Enphase

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

De vernieuwde Current Transformer (klein) is een compacte upgrade van zijn voorganger, ontworpen voor eenvoudige installatie in uw meterkast. Ondanks zijn kleinere formaat, behoudt het een belastbaarheid tot 100 A. Deze nieuwe CT is uitgerust met een nikkelkern, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het product. Het is specifiek ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een "Envoy" IQ Gateway Metered. CT-100-SPLIT

Specificaties
Productcode G2003-0021
Productgarantie 5 jaar
Merk Enphase
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 26 mm
Breedte 27 mm
Hoogte 40 mm
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.