Pagina's
Producten
  • Enphase IQ7A
  • Enphase IQ7A
  • Enphase IQ7A
  • Enphase IQ7A
  • Enphase IQ7A
  • Enphase IQ7A

Enphase IQ7A

De Enphase IQ7A Microinverter is ontworpen om het installatieproces te vereenvoudigen en de hoogste systeemefficiëntie te bieden, speciaal ontworpen voor 60-, 66- en 72-cellige modules. Als onderdeel van het Enphase Energy System integreert de IQ7A naadloos met de IQ Gateway en de controle- en analysesoftware van de Enphase App.

Volumevoordeel
€ 201,75 € 137,19
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
18 stuks 34% korting € 133,16
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
25 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Enphase

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Aanbevolen ingangsvermogen:
460 Wp

''Aanbevolen ingangsvermogen in Watt piek" geeft aan hoeveel stroom een apparaat, zoals een omvormer, nodig heeft om optimaal te functioneren. Het is net alsof je meet hoeveel water een plant nodig heeft, maar in plaats daarvan meet je de elektriciteit in 'Watt piek'. Dit is belangrijk om te weten, omdat je ervoor wilt zorgen dat je omvormer precies de juiste hoeveelheid stroom krijgt. Te weinig en het werkt niet goed, te veel en je omvormer kan te veel gaan aftoppen.

Uitgangsvermogen AC in A:
1.45

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 en 3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Uitgangsvermogen:
0,366 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Beschrijving over het Enphase IQ7A Micro-omvormer

Benut het volledige potentieel van uw zonnepanelen met de krachtige en slimme Enphase IQ7A Micro-omvormer. Deze innovatieve omvormer maakt het installatieproces eenvoudiger en biedt de hoogste systeemefficiëntie voor 60-, 66- en 72-cellige modules. Als onderdeel van het geavanceerde Enphase Energy System integreert de IQ7A Micro-omvormer naadloos met de IQ Gateway en de controle- en analysesoftware van de Enphase App.

Voordelen van de Enphase IQ7A Micro-omvormer

Hoog rendement

Bereik een EU-efficiëntie van 96,5% en maximaliseer de energieproductie van elk zonnepaneel op uw dak.

Eenvoudige installatie

Dankzij de verbeterde tweedraadse kabels verloopt de installatie sneller en gemakkelijker, waardoor u tijd en geld bespaart.

Betrouwbaarheid

Ondergaat rigoureuze betrouwbaarheids- en kwaliteitstests, met meer dan een miljoen uur aan cumulatieve inschakeltests, en wordt geleverd met een garantie van maar liefst 25 jaar.

Flexibiliteit

Compatibel met verschillende netprofielen en voldoet aan geavanceerde netondersteuningsvereisten voor spanning en frequentie.

Slim energienet gereed

Update op afstand om te voldoen aan veranderende netvereisten en klaar voor de toekomst van slimme energienetwerken.

Individuele monitoring

Houd uw energieproductie nauwlettend in de gaten met monitoring op paneelniveau via de IQ Gateway.

Veiligheid

Voorzien van ingebouwde rapid shutdown functie en klasse II dubbelgeïsoleerde behuizing voor extra brandveiligheid.

Brede compatibiliteit

Geschikt voor een breed scala aan zonnepaneelconfiguraties, waaronder 60-cell / 120-half-cell en 72-cell / 144-half-cell modules.

Ontdek de kracht van de zon en maak uw huis klaar voor de toekomst met de Enphase IQ7A Micro-omvormer. Profiteer van maximale energieopbrengst, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Schakel vandaag nog over op duurzame energie en geniet van de voordelen voor jarenlang groen wonen.

Let op: Voor optimale prestaties is het essentieel om de Enphase Envoy Communications Gateway te integreren en te registreren voor monitoring.

Specificaties
Productcode G2000-0002
Productgarantie 25 jaar
Merk Enphase
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 212 mm
Breedte 175 mm
Hoogte 30 mm
EAN 8720769900251
Aanbevolen ingangsvermogen 460 Wp
Uitgangsvermogen AC in A 1.45
Aantal fase 1 en 3 fase
Uitgangsvermogen 0,366 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.