Pagina's
Producten
  • Enphase Q Cable 1.7m landscape
  • Enphase Q Cable 1.7m landscape
  • Enphase Q Cable 1.7m landscape

Enphase Q Cable 1.7m landscape

De Enphase Q-Cable, speciaal ontworpen voor Enphase micro-omvormers, biedt een betrouwbare en eenvoudige plug-and-play verbinding, waardoor de installatie van zonne-energiesystemen sneller, flexibeler en efficiënter wordt.

Volumevoordeel
€ 28,08 € 23,03
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
20 stuks 19% korting € 22,74
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
20 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Enphase

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Lengte:
1700 mm

de lengte van het item uitgedrukt in mm.

Aantal fase:
1 Fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Q Kabel lengte:
Landscape / Portrait
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

De Enphase Q-Cable is een essentieel onderdeel van het Enphase Home Energy Solution systeem. Het fungeert als een robuuste en betrouwbare verbindingskabel, specifiek ontworpen om te werken met Enphase IQ micro-omvormers, wat zorgt voor efficiënte en veilige energieoverdracht. Deze kabel maakt gebruik van een plug-and-play aansluiting, waardoor installatie van uw zonne-energiesysteem zowel eenvoudiger als sneller verloopt. Daarnaast biedt de Q-Cable verbeterde duurzaamheid en flexibiliteit in vergelijking met standaard zonnepaneel bekabeling, waardoor het de ideale keuze is voor diegenen die maximale prestaties en betrouwbaarheid uit hun zonne-energie-investering willen halen. Bovendien zorgt de tweedraads configuratie voor een lagere spanning op elke draad, wat resulteert in een veiligere installatie en bedrijfsomstandigheden. Samengevat, maakt de Enphase Q-Cable uw zonne-energiesysteem veiliger, efficiënter en gemakkelijker te beheren.

Specificaties
Productcode G2001-1017
Productgarantie 20 jaar
Merk Enphase
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1700 mm
Aantal fase 1 Fase
Q Kabel lengte Landscape / Portrait
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.