Pagina's
Producten
grid list
1 product
Uitgangsvermogen 0,4 KW
€ 145,00 € 104,40
Exclusief 21% BTW

Hoymiles Omvormer: Innovatie voor Betaalbare Duurzaamheid

Hoymiles, opgericht in 2012 door Bo Yang en Yi Zhao, voormalige studenten aan de universiteit van Zhejiang, heeft als missie om hoogwaardige technologie toegankelijk te maken voor een breder publiek door kosten te verlagen. In samenwerking met gerenommeerde partners, zoals Fuji Electric, heeft Hoymiles sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector.

Waarom Hoymiles Omvormers?

Met een diverse reeks micro-omvormers voor zonnepanelen biedt Hoymiles oplossingen voor verschillende installatiebehoeften. Hun micro-omvormers, die DC-stroom omzetten in bruikbare AC-stroom, zijn geoptimaliseerd voor efficiëntie tot wel 99,8%. Dankzij certificeringen zoals EN50549-1:2019 en California Rule 21, waarborgt Hoymiles niet alleen kwaliteit maar ook conformiteit aan industriestandaarden.

Hoymiles Micro-omvormers: Eenvoudig aanschaffen bij GroothandelSolar

GroothandelSolar biedt een uitgebreid assortiment aan micro-omvormers Hoymiles, naast andere essentiële zonne-energieproducten. Met een gebruiksvriendelijk online platform kun je snel en gemakkelijk de benodigde apparatuur vinden en aanschaffen. Voor vragen en persoonlijk advies staat ons professionele team klaar om je te helpen via het contactformulier of telefonisch. Bij GroothandelSolar staat klanttevredenheid en deskundig advies centraal, omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om volledig ondersteund te worden bij jouw duurzame projecten.

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.