Pagina's
Producten
  • Solar Edge Power Optimizer P950-4RM4MBY

Solar Edge Power Optimizer P950-4RM4MBY

Prijs
€ 88,93 € 62,25
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Solar Edge power optimizer

Transformeer uw zonne-energieprojecten met SolarEdge's PV Power Optimalisatie, specifiek ontworpen om een uitmuntende efficiëntie en kostenbesparing te bieden:

  1. Module-Level Optimalisatie: Elk zonnepaneel presteert op zijn hoogst met module-level MPPT, wat zorgt voor maximale energieproductie en hogere inkomsten.
  2. Top-efficiëntie: Bereik een superieure efficiëntie van maar liefst 99,5%.
  3. Kostenbesparing: Verminder de kosten van uw systeem drastisch met 50% minder kabels, zekeringen en combiner boxes. Bovendien maakt de technologie het mogelijk om stringlengtes te verdubbelen.
  4. Speciaal Voor SolarEdge Omvormers: Deze optimalisatie-oplossing is specifiek ontworpen om naadloos samen te werken met SolarEdge omvormers.
  5. Snelle Installatie: Bespaar tijd met een snelle bevestiging via één enkele bout.
  6. Geavanceerd Onderhoud: Profiteer van module-level monitoring voor nauwkeurige prestatiedata en eenvoudigere onderhoudstaken.
  7. Veiligheidsvoorzieningen: Module-level voltage shutdown zorgt voor extra veiligheid voor zowel installateurs als brandweerlieden.
  8. Flexibele Gebruiksopties: Geschikt voor koppeling met twee PV-modules, zowel in serie als parallel.
Specificaties
Productcode G2203-0103
Merk Solar-edge
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.