Pagina's
Producten
  • Solar Edge Power Optimizer S440-1GM4MRM

Solar Edge Power Optimizer S440-1GM4MRM

Prijs
€ 79,02 € 55,31
Levertijd:
Direct leverbaar

Wij proberen je product ten allen tijde zo snel mogelijk te leveren. De aangegeven levertijd is een schatting, waardoor het mogelijk is dat het iets langer of juist korter kan duren voordat je het product in huis hebt.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews

Power Optimizer: Krachtig, Veilig & Efficiënt

Maximaliseer het vermogen van elk zonnepaneel met de Power Optimizer. Specifiek ontworpen voor residentiële SolarEdge-omvormers, het garandeert een top rendement van 99,5%. Deze optimizer gaat 'mismatch' verliezen te lijf, van producttoleranties tot schaduweffecten.

Bovendien biedt het een snellere installatie dankzij vereenvoudigd kabelbeheer en een eenvoudige eenpuntsbevestiging. Met zijn ingebouwde veiligheidsdetectiesysteem identificeert het afwijkend PV-connector gedrag, waarbij het veiligheidsrisico's minimaliseert. Voor extra veiligheid is er een spanningsafschakeling op paneelniveau, ideaal voor installateurs en hulpdiensten.

Het flexibele design maximaliseert ruimtegebruik en de optimizer is zelfs compatibel met bifaciale PV-modules. Let wel, sommige functionaliteiten zijn afhankelijk van het omvormermodel en de firmwareversie. Kies voor superieure zonne-energieprestaties met de Power Optimizer!

Specificaties
Merk Solar-edge
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.