Pagina's
Producten
  • SolarEdge Power Optimizer S500B / Output kabel 2,3m

SolarEdge Power Optimizer S500B / Output kabel 2,3m

Prijs
€ 93,90 € 65,73
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Power Optimizer: Maximale Zonne-Efficiëntie & Veiligheid

Zorg voor optimale zonne-energie met de Power Optimizer, speciaal ontworpen voor SolarEdge residentiële omvormers. Deze optimizer biedt een toprendement van 99,5% en gaat effectief module mismatch verliezen tegen, van fabricagetoleranties tot gedeeltelijke schaduw.

Voor een veiligere omgeving detecteert het afwijkend PV-connector gedrag, minimaliserend risico op veiligheidsissues. Daarnaast zorgt de module-niveau spanningsafschakeling voor extra veiligheid voor zowel installateurs als brandweerlieden.

De installatie verloopt vlotter dankzij het vereenvoudigde kabelbeheer en de eenvoudige montage met één bout. Het flexibele systeemontwerp maakt maximaal gebruik van beschikbare ruimte en is zelfs compatibel met bifaciale PV-modules. Let op: sommige functionaliteiten variëren afhankelijk van het omvormermodel en firmwareversie. Kies voor efficiëntie en veiligheid met de Power Optimizer!

Specificaties
Productcode G2203-0105
Merk Solar-edge
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.