Pagina's
Producten
 • Solar Edge SE 100K Synergy DC Switch / MC4 / DC SPD / FuSE s
 • Solar Edge SE 100K Synergy DC Switch / MC4 / DC SPD / FuSE s

Solar Edge SE 100K Synergy DC Switch / MC4 / DC SPD / FuSE s

Prijs
€ 2.842,73 € 2.132,05
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitvoering:
geen accu opslag
Uitgangsvermogen AC in A:
145

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Uitgangsvermogen:
100 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Solar Edge

Betreed de toekomst van zonne-energie-installaties met de revolutionaire Solar Edge omvormer, die unieke functies en geavanceerde technologieën combineert voor een soepelere en veiligere werking:

 1. Snelle Inbedrijfstelling: Ons unieke proces maakt een snelle en efficiënte systeeminstallatie mogelijk, waardoor u tijd en middelen bespaart.
 2. Automatische Validatie: De Pre-Inbedrijfstellingsfunctie valideert automatisch systeemcomponenten en bekabeling tijdens de installatie, vóór netkoppeling, waardoor potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord.
 3. Modulair en Lichtgewicht Design: Eenvoudig te installeren door slechts twee personen, dankzij het innovatieve ontwerp van de omvormer bestaande uit 2 of 3 Synergie-units en een Synergiemanager.
 4. Betrouwbare Werking: Elke Synergie-unit functioneert onafhankelijk, wat zorgt voor een verhoogde uptime en eenvoudiger onderhoud.
 5. Superieure Veiligheid: Ingebouwde thermische sensoren, vlamboogbeveiliging en optionele snelle uitschakeling zorgen voor maximale bescherming.
 6. Maximale Systeemprestatie: Profiteer van de ingebouwde PID-herstelfunctie voor optimale energieproductie.
 7. Robuuste Bescherming: In het veld vervangbare overspanningsbeveiligingen, met monitoring*, zijn ontworpen om pieken veroorzaakt door bliksem en andere factoren te weerstaan.
 8. Geïntegreerde Functies: Met de optionele geïntegreerde DC-veiligheidsschakelaar elimineert u de behoefte aan externe DC-lastscheiders.
 9. Diepgaande Monitoring: Geniet van paneelniveau monitoring met Ethernet of GSM communicatie voor volledige transparantie en prestatie-inzichten.

.

Specificaties
Productcode G2200-3237
Merk Solar-edge
Uitvoering geen accu opslag
Levertijd Direct leverbaar
Uitgangsvermogen AC in A 145
Uitgangsvermogen 100 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.