Pagina's
Producten
 • Solar Edge SE 17K 3PH
 • Solar Edge SE 17K 3PH
 • Solar Edge SE 17K 3PH

Solar Edge SE 17K 3PH

Prijs
€ 2.215,63 € 1.661,72
Levertijd:
2 tot 5 weken

Wij proberen je product ten allen tijde zo snel mogelijk te leveren. De aangegeven levertijd is een schatting, waardoor het mogelijk is dat het iets langer of juist korter kan duren voordat je het product in huis hebt.

Productgarantie:
12 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
23

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Uitgangsvermogen:
17 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews

SolarEdge SetApp Inverter: Het Nieuwe Hart van Uw Zonne-energie Systeem

Zet de stap naar efficiënte zonne-energie met de SolarEdge SetApp Inverter. Hier zijn de voordelen waarom deze inverter de ideale keuze is voor uw residentiële of commerciële behoeften:

 1. Top-efficiëntie: Met een superieure efficiëntie van 98.3% maximaliseert u de opbrengst van uw zonnepanelen.

 2. Eenvoudige Connectiviteit: Naadloze integratie met uw netwerk, of het nu via Ethernet of draadloze verbinding is.

 3. Veelzijdige Installatie: Of u nu kiest voor een binnen- of buiteninstallatie, de IP65-rating garandeert duurzaamheid en bescherming.

 4. Langere String Mogelijkheden: Dankzij de vaste voltage inverter kunnen langere strings gecreëerd worden.

 5. Slim Energiemanagement: Optimale controle en beheer van uw energieverbruik.

 6. Veiligheid Eerst: Optionele DC-zekeringen en DC-overspanningsbeveiliging, samen met een geïntegreerde DC-veiligheidseenheid en geavanceerde veiligheidsfuncties zoals geïntegreerde vlamboogdetectie.

 7. Eenvoudige Inbedrijfstelling: Met de SolarEdge SetApp kunt u de inverter snel en gemakkelijk vanaf uw smartphone instellen.

 8. Compact en Lichtgewicht Design: Eenvoudige installatie zonder gedoe dankzij zijn lichtgewicht en compacte ontwerp.

 9. Diepgaande Monitoring: Ingebouwde module-niveau monitoring zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de prestaties van uw systeem.

 10. Uitgebreide Garantie: Geniet van gemoedsrust met een garantie van 12 tot 20 jaar.

Kies voor een betrouwbare, efficiënte en veilige oplossing. Kies voor de SolarEdge SetApp Inverter.

Specificaties
Productgarantie 12 jaar
Merk Solar-edge
Levertijd 2 tot 5 weken
Lengte 260 mm
Breedte 315 mm
Hoogte 540 mm
Gewicht 33kg
Uitgangsvermogen AC in A 23
Aantal fase 3 fase
Uitgangsvermogen 17 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.