Pagina's
Producten
 • Solar Edge SE 30K Glands / DC safety switch
 • Solar Edge SE 30K Glands / DC safety switch
 • Solar Edge SE 30K Glands / DC safety switch

Solar Edge SE 30K Glands / DC safety switch

Prijs
€ 3.395,42 € 2.546,57
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
12 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitvoering:
geen accu opslag
Uitgangsvermogen AC in A:
44

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Uitgangsvermogen:
30 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

SolarEdge SetApp Spanningsomvormer: Uw Optimale Zonne-energie Partner

Kies voor de SolarEdge SetApp Spanningsomvormer, speciaal ontworpen voor topprestaties en betrouwbaarheid in zonne-energiesystemen. Hier zijn de redenen waarom deze omvormer uitblinkt:

 1. Ongeëvenaarde Efficiëntie: Met een toonaangevende efficiëntie van 98,3% benut u elke zonnestraal optimaal.

 2. Lange String Mogelijkheden: Dankzij de vaste spanningsomvormer profiteert u van langere stringmogelijkheden, wat meer flexibiliteit in installaties biedt.

 3. Diepgaande Monitoring: Ingebouwde paneelniveau-monitoring zorgt voor een kristalhelder zicht op de prestaties van uw systeem, 24/7.

 4. Naadloze Connectiviteit: Of u nu kiest voor mobiele communicatie, draadloos of ethernet, u heeft altijd volledige zichtbaarheid van uw systeem.

 5. Topklasse Veiligheid: Uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties zoals geïntegreerde vlamboogbeveiliging en optionele snelle uitschakeling voor maximale bescherming.

 6. Veelzijdige Installatie: De IP65-rating staat garant voor een betrouwbare werking, zowel binnen als buiten.

 7. Intuïtieve Inbedrijfstelling: De SolarEdge SetApp maakt het gemakkelijk om de omvormer snel in bedrijf te stellen, direct vanaf uw smartphone.

 8. Compact Design: Ondanks zijn lichte gewicht en kleine afmetingen, is deze omvormer een krachtpatser.

 9. Geavanceerde Bescherming: Met zowel geïntegreerde type 2 DC overspanningsbeveiliging als optionele type 2 AC overspanningsbeveiliging en RS 485, is uw systeem optimaal beveiligd tegen externe invloeden zoals blikseminslagen.

 10. Klaar voor de Toekomst: Deze omvormer is future-ready, compatibel met toekomstige energieopslagoplossingen.

Zet een stap vooruit in zonne-energie-efficiëntie en veiligheid met de SolarEdge SetApp Spanningsomvormer.

Specificaties
Productcode G2200-3220
Productgarantie 12 jaar
Merk Solar-edge
Uitvoering geen accu opslag
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 273 mm
Breedte 317 mm
Hoogte 550 mm
Gewicht 32kg
Uitgangsvermogen AC in A 44
Aantal fase 3 fase
Uitgangsvermogen 30 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.