Pagina's
Producten
  • Solar Edge SE 3680H
  • Solar Edge SE 3680H
  • Solar Edge SE 3680H

Solar Edge SE 3680H

Prijs
€ 1.308,95 € 981,71
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
12 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitvoering:
Accu opslag
Uitgangsvermogen AC in A:
16

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Uitgangsvermogen:
3,6 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

SolarEdge Omvormer: Het Hart van uw Zonne-energiesysteem

Betreed de voorhoede van zonne-energietechnologie met de SolarEdge Omvormer, dé partner voor uw SolarEdge Power Optimizers.

Waarom kiezen voor de SolarEdge Omvormer?

  1. Ultieme Compatibiliteit: Specifiek ontworpen om naadloos samen te werken met SolarEdge Power Optimizers, voor een geoptimaliseerd zonne-energiesysteem.

  2. Branch-Leidende Efficiëntie: Met 200% DC-overdimensionering zet het de norm voor industrie-efficiëntie.

  3. Slimme Inbedrijfstelling: Geen gedoe, gewoon snelle en eenvoudige inbedrijfstelling rechtstreeks via uw smartphone met de SolarEdge SetApp.

  4. Naadloze Connectiviteit: Integreert moeiteloos met SolarEdge thuisbatterijen en andere systeemapparaten via het optionele SolarEdge Home Network-platform.

  5. Compact & Veelzijdig: Dankzij zijn lichte gewicht, compacte formaat en eenvoudige installatie past deze omvormer zowel binnen als buiten uw huis.

  6. Nauwkeurige Monitoring: Ingebouwde module-niveau monitoring zorgt voor real-time inzichten in de prestaties van uw zonnepanelen.

  7. Veiligheid Eerst: Voorzien van geavanceerde veiligheidsfeatures, waaronder een geïntegreerde vlamboogbeveiliging, voor een zorgeloze energieopwekking.

Upgrade naar de toekomst van zonne-energie met SolarEdge. Prestatie, efficiëntie en veiligheid, allemaal verpakt in één compacte unit.

Specificaties
Productcode G2200-1204
Productgarantie 12 jaar
Merk Solar-edge
Uitvoering Accu opslag
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 142 mm
Breedte 370 mm
Hoogte 280 mm
Gewicht 7kg
Uitgangsvermogen AC in A 16
Aantal fase 1 fase
Uitgangsvermogen 3,6 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.