Pagina's
Producten
 • Solar Edge SE 3K 3PH korte string
 • Solar Edge SE 3K 3PH korte string
 • Solar Edge SE 3K 3PH korte string

Solar Edge SE 3K 3PH korte string

Prijs
€ 1.870,12 € 1.402,59
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
12 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
5

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Uitgangsvermogen:
3 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Solar Edge 

Ontdek de SolarEdge omvormer, speciaal ontworpen voor moderne zonne-energiesystemen die prestaties en betrouwbaarheid combineren:

 1. Ontwerpflexibiliteit: Onze omvormer maakt het mogelijk om grotere 3-fase PV-systemen op te zetten met aanzienlijk kortere strings, waardoor uw installatieflexibiliteit wordt vergroot.
 2. Betrouwbaarheid: Profiteer van uitstekende betrouwbaarheid, ondersteund door een standaard 12-jarige garantie, uitbreidbaar tot 20 of zelfs 25 jaar.
 3. Slimme Energie: Ondersteunt optionele smart energy-apparaten, waardoor uitbreiding en integratie van systeemmogelijkheden kinderspel wordt.
 4. Snelle Inbedrijfstelling: Eenvoudig opstarten van de omvormer rechtstreeks vanaf de SetApp-smartphone app.
 5. Battery Ready: Een enkele omvormer voor zowel PV als batterijopslag.
 6. Optimalisatie: Specifiek geoptimaliseerd voor complexe installaties, waaronder daken met meerdere vlakken en verschillende oriëntaties.
 7. Veiligheid Voorop: Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zorgen voor aanraakveilige DC-spanning wanneer de omvormer is uitgeschakeld of losgekoppeld.
 8. Naadloze Integratie: Een enkele leveranciersoplossing garandeert naadloze werking van alle systeemcomponenten en een enkel adres voor garantie en service.
 9. Diepgaande Monitoring: Ingebouwde monitoring op paneelniveau biedt beter inzicht in systeemprestaties.
 10. Flexibele Installatie: Geschikt voor zowel binnen- als buiteninstallaties.

Kies voor een omvormer die op het snijvlak van innovatie en efficiëntie ligt. Met SolarEdge kiest u voor een toekomstbestendige oplossing voor uw zonne-energiesysteem.

Specificaties
Productcode G2200-3201
Productgarantie 12 jaar
Merk Solar-edge
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 191 mm
Breedte 315 mm
Hoogte 540 mm
Gewicht 27kg
Uitgangsvermogen AC in A 5
Aantal fase 3 fase
Uitgangsvermogen 3 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.