Pagina's
Producten
 • Solar Edge SE 4K 3PH
 • Solar Edge SE 4K 3PH
 • Solar Edge SE 4K 3PH

Solar Edge SE 4K 3PH

Prijs
€ 1.598,33 € 1.198,75
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
12 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitvoering:
geen accu opslag
Uitgangsvermogen AC in A:
7

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Uitgangsvermogen:
4 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

SolarEdge SetApp Inverter: De Stille Kracht voor Uw Woning

Zoekt u naar de perfecte oplossing voor uw zonne-energiebehoeften? Maak kennis met de SolarEdge SetApp Inverter, specifiek ontworpen voor residentiële omgevingen.

Waarom kiezen voor de SolarEdge SetApp Inverter?

 1. Fluisterstille Werking: Dankzij het geluidsniveau dat ideaal is voor woonomgevingen, kunt u genieten van uw rust zonder onderbrekingen.

 2. Naadloze Connectiviteit: Of het nu via Wi-Fi, ZigBee Gateway of Ethernet is, de internetverbinding is simpel en direct. En met de afwezigheid van een externe ventilator, is alles gestroomlijnd.

 3. Compact & Lichtgewicht: Als een van de lichtste in zijn klasse, biedt deze inverter een eenvoudige installatie zonder gedoe.

 4. Maximale Efficiëntie: Een superieure efficiëntie van 98% betekent dat u meer waar voor uw geld krijgt uit elke zonnecel.

 5. Veelzijdige Plaatsing: Geschikt voor zowel binnen- als buiteninstallatie met een IP65-rating.

 6. Diepgaande Monitoring: Met ingebouwde module-niveau monitoring bent u altijd op de hoogte van de prestaties van uw systeem.

 7. Gebruiksvriendelijke Inbedrijfstelling: Stel uw inverter snel en gemakkelijk in, direct vanaf uw smartphone met de SolarEdge SetApp.

Kies voor kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak. Kies voor de SolarEdge SetApp Inverter.

Specificaties
Productcode G2200-3202
Productgarantie 12 jaar
Merk Solar-edge
Uitvoering geen accu opslag
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 191 mm
Breedte 315 mm
Hoogte 540 mm
Gewicht 18kg
Uitgangsvermogen AC in A 7
Aantal fase 3 fase
Uitgangsvermogen 4 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.