Pagina's
Producten
  • Solar Edge StorEdge 7K 3-fase Hybride

Solar Edge StorEdge 7K 3-fase Hybride

Prijs
€ 3.653,17 € 2.739,88
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
12 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
12

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Uitgangsvermogen:
7 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Solar Edge 

Ervaar de toekomst van zonne-energieopslag met de SolarEdge Opslag-accu Omvormer:

  1. Eén Omvormer voor Dubbele Functionaliteit: Deze innovatieve omvormer is ontworpen om zowel uw PV-productie als energieopslag te beheren, alles vanuit één centrale eenheid.
  2. Optimale Energiebenutting: Met zijn DC-gekoppelde systeem zorgt deze omvormer ervoor dat energie rechtstreeks, zonder conversieverliezen, wordt opgeslagen in de accu.
  3. Gebruiksvriendelijke Installatie: Profiteer van eenvoudige inbedrijfstelling rechtstreeks via de SolarEdge SetApp op uw smartphone.
  4. Flexibele Accu-integratie: Dankzij de unieke architectuur biedt de omvormer grotere flexibiliteit, waarbij verschillende 48V laagspanningsaccu's van diverse leveranciers kunnen worden aangesloten.
  5. Ontwerp Met Veiligheid in Gedachten: Speciaal ontworpen om extra veiligheid te bieden door de mogelijkheid om hoogspanning uit te schakelen tijdens transport, onderhoud of installatie.
  6. Diepgaande Monitoring: Met ingebouwde monitoring op paneelniveau heeft u volledig zicht op zowel de PV-productie, accustatus als uw eigen energieverbruik.

Integreer uw zonne-energiesysteem met de SolarEdge Opslag-accu Omvormer en haal het meeste uit uw investering in hernieuwbare energie.

Specificaties
Productcode G2201-3202
Productgarantie 12 jaar
Merk Solar-edge
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 191 mm
Breedte 315 mm
Hoogte 540 mm
Gewicht 18kg
Uitgangsvermogen AC in A 12
Aantal fase 3 fase
Uitgangsvermogen 7 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.