Pagina's
Producten
 • Solar Edge StorEdge HD-Wave 3680H Hybride
 • Solar Edge StorEdge HD-Wave 3680H Hybride
 • Solar Edge StorEdge HD-Wave 3680H Hybride

Solar Edge StorEdge HD-Wave 3680H Hybride

Prijs
€ 1.950,27 € 1.462,70
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
12 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
16

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Uitgangsvermogen:
3,6 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Solar Edge 

Ontdek de geavanceerde mogelijkheden van de SolarEdge omvormer - het hart van uw huishoudelijke zonne-energiesysteem:

 1. Eén Geïntegreerde Eenheid: Deze omvormer is specifiek geoptimaliseerd voor huishoudelijk gebruik en beheert zowel uw PV-productie als batterijvermogen, allemaal binnen één compacte eenheid.
 2. Diepgaande Monitoring: Met ingebouwde monitoring op paneelniveau krijgt u real-time inzicht in uw energieproductie en -verbruik.
 3. Universele Installatie: Of u nu kiest voor een binnen- of buiteninstallatie, SolarEdge past zich naadloos aan.
 4. Optimale Energieproductie: Dankzij de vaste spanning is de omvormer geoptimaliseerd voor langere strings, wat zorgt voor efficiëntere energieopwekking.
 5. Veiligheid voorop: Ontworpen om DC-spanning te elimineren tijdens onderhoud of brandbestrijding, zorgt het voor maximale veiligheid tijdens installatie en gebruik.
 6. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Profiteer van een eenvoudige installatie en ontwerp, zodat u snel kunt genieten van groene energie.
 7. Brede Compatibiliteit: Werkt naadloos samen met diverse batterijmerken, waaronder de befaamde LG Chem RESU.
 8. Snelle Inbedrijfstelling: Eenvoudig opstarten met de SolarEdge SetApp via uw smartphone, waardoor de installatie een fluitje van een cent wordt.
 9. Ongeëvenaarde Efficiëntie: Maximaliseer uw energieopwekking en -gebruik met de best-in-class efficiëntie van SolarEdge.
 10. Hoogste Betrouwbaarheid: Als pionier in de sector staat SolarEdge synoniem voor duurzame en betrouwbare zonne-energietechnologie.
Specificaties
Productcode G2201-1204
Productgarantie 12 jaar
Merk Solar-edge
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 172 mm
Breedte 315 mm
Hoogte 540 mm
Gewicht 21kg
Uitgangsvermogen AC in A 16
Aantal fase 1 fase
Uitgangsvermogen 3,6 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.