Pagina's
Producten
  • Fronius Primo GEN24 3.6 Plus

Fronius Primo GEN24 3.6 Plus

Fronius Primo GEN24 3.6 Plus: De Ultieme Hybride Omvormer

De Fronius Primo GEN24 3.6 Plus is een veelzijdige hybride omvormer die zowel als traditionele omvormer als batterij-omvormer functioneert. Met een efficiëntie van meer dan 98%, geïntegreerde noodstroomfunctie, en slimme functies zoals energiemanagement en remote monitoring, biedt deze omvormer alles wat u nodig heeft voor optimale energieprestaties en zelfvoorzienendheid. Geschikt voor zowel nieuwe installaties als upgrades, zorgt de Fronius Primo GEN24 3.6 Plus voor maximale flexibiliteit en toekomstbestendigheid.

Prijs
€ 2.064,61 € 1.486,52
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
2 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Fronius

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitvoering:
Accu opslag
Uitgangsvermogen AC in A:
24.53

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
3,6 KW
Accu systeem:
BYD HVS/HVM

Hier vindt u het merk en type accussysteem dat geschikt is voor deze omvormer, inclusief het minimale en maximale vermogen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Fronius Primo GEN24 3.6 Plus: De Ultieme Hybride Omvormer voor Optimale Energie Efficiëntie

Ontdek de kracht van de Fronius Primo GEN24 3.6 Plus, een revolutionaire hybride omvormer die uw zonne-energie systeem naar een hoger niveau tilt. Deze veelzijdige omvormer biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en efficiëntie, en is ontworpen om aan al uw energiebehoeften te voldoen, zowel nu als in de toekomst. Of u nu uw energiekosten wilt verlagen, uw onafhankelijkheid van het net wilt vergroten, of voorbereid wilt zijn op noodsituaties, de Fronius Primo GEN24 3.6 Plus is uw ideale partner.

Belangrijkste Kenmerken

1. Hybride Functionaliteit:
De Fronius Primo GEN24 3.6 Plus combineert de functies van een klassieke omvormer met die van een batterij-omvormer. Hierdoor kunt u eenvoudig batterijen toevoegen om overtollige zonne-energie op te slaan voor later gebruik. Dit maakt het mogelijk om uw eigen energie te gebruiken wanneer de zon niet schijnt, waardoor u uw zelfvoorzienendheid maximaliseert.

2. Uitmuntende Efficiëntie:
Dankzij geavanceerde technologieën levert de Fronius Primo GEN24 3.6 Plus een uitzonderlijk hoge efficiëntie van meer dan 98%. Dit betekent dat u het maximale uit uw zonne-energiesysteem haalt, met minimale energieverliezen.

3. Noodstroomvoorziening:
Deze omvormer is uitgerust met een geïntegreerde noodstroomfunctie, waardoor uw huis van stroom kan worden voorzien tijdens een stroomuitval. Zo blijft u altijd verzekerd van energie, zelfs in kritieke momenten.

4. Smart Features:
De Fronius Primo GEN24 3.6 Plus biedt tal van slimme functies, waaronder energiemanagement, monitoring op afstand en integratie met smarthome-systemen. Via de Fronius Solar.web-app kunt u uw energieproductie en -verbruik eenvoudig in real-time volgen en optimaliseren.

5. Eenvoudige Installatie en Onderhoud:
Met zijn compacte ontwerp en geïntegreerde communicatie-interfaces is de Fronius Primo GEN24 3.6 Plus snel en eenvoudig te installeren. Bovendien vereist het apparaat weinig onderhoud, wat uw totale eigendomskosten verlaagt.

6. Toekomstbestendig:
De omvormer is voorbereid op toekomstige uitbreidingen, zoals nieuwe batterijtechnologieën en netwerken voor slimme energie. Hierdoor blijft uw investering waardevol en relevant, zelfs met de snel veranderende energiemarkt.

Voor wie is de Fronius Primo GEN24 3.6 Plus geschikt?

De Fronius Primo GEN24 3.6 Plus is ideaal voor huiseigenaren die hun zonne-energiesysteem willen optimaliseren met een betrouwbare en efficiënte omvormer. Of u nu een nieuw zonne-energiesysteem installeert of uw bestaande systeem wilt upgraden met batterijopslag, deze omvormer biedt de perfecte oplossing. Bovendien is het een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan energieveiligheid en onafhankelijkheid.

Conclusie

Kies voor de Fronius Primo GEN24 3.6 Plus en profiteer van een krachtige, flexibele en toekomstbestendige oplossing voor uw zonne-energiebehoeften. Met zijn hoge efficiëntie, noodstroomvoorziening en slimme functies, biedt deze hybride omvormer alles wat u nodig heeft om het maximale uit uw zonne-energiesysteem te halen.

Optimaliseer uw energiehuishouding vandaag nog met de Fronius Primo GEN24 3.6 Plus – de hybride omvormer die klaar is voor de toekomst.

Specificaties
Productcode G2800-0036
Productgarantie 2 jaar
Merk Fronius
Uitvoering Accu opslag
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 528 mm
Breedte 164 mm
Hoogte 474 mm
Gewicht 19kg
Uitgangsvermogen AC in A 24.53
Aantal fase 1 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 3,6 KW
Accu systeem BYD HVS/HVM
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.