Pagina's
Producten
  • GoodWe GW 6K-DT
  • GoodWe GW 6K-DT
  • GoodWe GW 6K-DT

GoodWe GW 6K-DT

Prijs
€ 1.023,47 € 767,60
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Goodwe

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitvoering:
geen accu opslag
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Uitgangsvermogen AC in A:
9.6

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
6 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

GoodWe SDT Series

Ontdek de superioriteit van de GoodWe SDT-serie, een parel in zowel residentiële als commerciële zonne-energiesegmenten. Deze omvormer onderscheidt zich door zijn technologische voorsprong, waardoor hij tot de meest efficiënte behoort in de huidige markt.

Kernpunten:

  1. Topklasse Efficiëntie: Met een verbluffende efficiëntie van 98,3% zet de GoodWe SDT-serie nieuwe normen in energieomzetting en -opslag.
  2. Veiligheid voorop: Uitgerust met AFCI voor verbeterde veiligheid, verzekert deze omvormer maximale bescherming tegen mogelijke gevaren.
  3. Flexibele Prestaties: De geoptimaliseerde oversizing en overloading capaciteiten staan garant voor robuuste en consistente prestaties, ongeacht de weersomstandigheden.
  4. Onderhoudsvriendelijk: Dankzij de plug-in AC-connector wordt bediening en onderhoud van het apparaat een fluitje van een cent.

Kies voor betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid met de GoodWe SDT-serie omvormers en maximaliseer de output van uw zonne-energiesysteem.

Specificaties
Productcode G2100-3203
Productgarantie 10 jaar
Merk Goodwe
Uitvoering geen accu opslag
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 354 mm
Breedte 433 mm
Hoogte 147 mm
Uitgangsvermogen AC in A 9.6
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 6 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.