Pagina's
Producten
  • Huawei - SUN2000 15 KTL-M2 3PH
  • Huawei - SUN2000 15 KTL-M2 3PH
  • Huawei - SUN2000 15 KTL-M2 3PH

Huawei - SUN2000 15 KTL-M2 3PH

Prijs
€ 2.576,00 € 2.112,32
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Huawei

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitvoering:
geen accu opslag
Uitgangsvermogen AC in A:
25.2

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
15 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Huawei SUN2000M1 Serie: De Toekomst van Zonne-Inverters

Betreed de voorhoede van zonne-energie met de Huawei SUN2000L1 lijn. Deze geavanceerde serie inverters is ontworpen om de efficiëntie van uw PV-systemen naar nieuwe hoogten te tillen, terwijl betrouwbaarheid en duurzaamheid centraal staan.

  • Hoogwaardige Prestaties: De SUN2000M1 serie staat garant voor een superieure energieconversie, waardoor u meer energie uit elk paneel haalt, zelfs in suboptimale lichtomstandigheden.

  • Gebruiksvriendelijkheid: Met een intuïtief interface en realtime monitoringtools kunt u eenvoudig de prestaties van uw systeem bijhouden en optimaliseren.

  • Veiligheid voorop: De serie voldoet aan de strengste internationale veiligheidsnormen en is uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties om uw investering te beschermen.

  • Toekomstgericht Ontwerp: De SUN2000M1 inverters zijn ontworpen met het oog op de toekomst, zodat u ze naadloos kunt integreren met opkomende technologieën en opslagsystemen.

Kies voor de Huawei SUN2000M1 serie als u het beste wilt op het gebied van zonne-energieoplossingen. Uw overstap naar een groenere, efficiëntere toekomst begint hier.

Specificaties
Productcode G2700-1218
Productgarantie 10 jaar
Merk Huawei
Uitvoering geen accu opslag
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 525 mm
Breedte 470 mm
Hoogte 262 mm
Gewicht 25kg
Uitgangsvermogen AC in A 25.2
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 15 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.