Pagina's
Producten
  • SMA Sunny Tripower 5.0
  • SMA Sunny Tripower 5.0
  • SMA Sunny Tripower 5.0

SMA Sunny Tripower 5.0

Prijs
€ 1.896,17 € 1.422,13
Levertijd:
2 tot 5 weken

Wij proberen je product ten allen tijde zo snel mogelijk te leveren. De aangegeven levertijd is een schatting, waardoor het mogelijk is dat het iets langer of juist korter kan duren voordat je het product in huis hebt.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
SMA

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
8

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
5 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews

SUNNY TRIPOWER: Maximaliseer Uw Zonne-Energie

De Sunny Tripower belooft de hoogste zonne-energieopbrengst voor uw woning. Deze geavanceerde omvormer integreert de beproefde SMA Smart Connected service met geavanceerde technologie die voldoet aan alle omgevingsuitdagingen. Het lichte design verzekert een eenvoudige en snelle installatie.

Start eenvoudigweg met de ingebouwde Webuser Interface om de Sunny Tripower via uw smartphone of tablet te activeren.

Bovendien is deze omvormer ontworpen voor de toekomst: het voldoet aan de nieuwste communicatienormen en kan flexibel worden aangepast met slimme energiebeheeroplossingen en SMA opslagopties. Kies voor topkwaliteit en efficiëntie met de Sunny Tripower!

Specificaties
Productgarantie 10 jaar
Merk SMA
Levertijd 2 tot 5 weken
Lengte 435 mm
Breedte 470 mm
Hoogte 176 mm
Gewicht 17kg
Uitgangsvermogen AC in A 8
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 5 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.