Pagina's
Producten
  • SMA Sunny Tripower X (STP 12-50)
  • SMA Sunny Tripower X (STP 12-50)
  • SMA Sunny Tripower X (STP 12-50)

SMA Sunny Tripower X (STP 12-50)

Prijs
€ 3.291,25 € 2.468,44
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
5 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
SMA

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitvoering:
geen accu opslag
Uitgangsvermogen AC in A:
18

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
12 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

SUNNY TRIPOWER: Uw Sleutel tot Maximale Zonne-Energie

Optimaliseer uw zonne-energie met de nieuwe Sunny Tripower. Deze omvormer combineert de voordelen van de geïntegreerde SMA Smart Connected service met state-of-the-art technologie, ontworpen voor elke omgevingsuitdaging. Zijn lichte design maakt een vlotte en eenvoudige installatie mogelijk.

Dankzij de ingebouwde Webuser Interface wordt het activeren van de Sunny Tripower via smartphone of tablet een fluitje van een cent.

Met oog op de toekomst voldoet deze omvormer aan de nieuwste communicatie-eisen. Dit betekent dat u hem flexibel kunt uitbreiden met slimme energiebeheeroplossingen en de innovatieve SMA batterij-opties. Kies voor de voorhoede van zonne-energie met de Sunny Tripower!

Specificaties
Productcode G2500-3208
Productgarantie 5 jaar
Merk SMA
Uitvoering geen accu opslag
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 728 mm
Breedte 762 mm
Hoogte 266 mm
Gewicht 35kg
Uitgangsvermogen AC in A 18
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 12 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.