Pagina's
Producten
  • Esdec ClickFit EVO – Zelftappende plaat schroef 6,0 x 25 mm SW8 HEX

Esdec ClickFit EVO – Zelftappende plaat schroef 6,0 x 25 mm SW8 HEX

Prijs
€ 0,43
Merk:
Esdec

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Type dak:
Schuin
Geschikt voor dak:
Productomschrijving Technische specificaties Reviews

Esdec Onderconstructie voor Schuine Daken

Zoekt u naar de perfecte fundering voor uw zonnepanelen op een schuin dak? Ontdek de Esdec onderconstructie – de voorhoede in stabiliteit, duurzaamheid en eenvoudige installatie voor schuine daken.

  1. Perfecte Pasvorm voor Schuine Daken: De Esdec onderconstructie is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met schuine daken, wat zorgt voor maximale efficiëntie en esthetiek.
  2. Eenvoudige Installatie: Dankzij het innovatieve ontwerp kan de Esdec onderconstructie snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, wat tijd en kosten bespaart.
  3. Duurzaamheid en Stabiliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de Esdec een stevige basis die bestand is tegen diverse weersomstandigheden, wat de levensduur van uw zonne-energiesysteem verlengt.
  4. Veiligheid Eerst: De Esdec onderconstructie zorgt voor een veilige en stabiele montage, wat het risico op beschadiging of verplaatsing van de panelen vermindert
Specificaties
Merk Esdec
Type dak Schuin
Geschikt voor dak
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.