Pagina's
Producten
  • Esdec ClickFit-EVO Leidakhaak

Esdec ClickFit-EVO Leidakhaak

Prijs
€ 10,69 € 8,34
Exclusief 21% BTW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Ontdek de optimale oplossing voor zonnepaneelinstallatie op leien daken met de Esdec ClickFit-EVO Leidakhaak. Deze hoogwaardige leidakhaak staat garant voor een duurzame en veilige bevestiging van zonnepanelen, en is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt.

Kenmerken en Voordelen:

  • Robuust Ontwerp: De Esdec ClickFit-EVO Leidakhaak is vervaardigd uit hoogwaardig, corrosiebestendig staal, wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Eenvoudige Installatie: Dankzij het slimme ontwerp is de leidakhaak snel en gemakkelijk te monteren, wat tijd en kosten bespaart. De intuïtieve ClickFit-technologie zorgt voor een naadloze integratie met andere Esdec montagesystemen.
  • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Deze leidakhaak is uitgebreid getest onder strenge normen, waardoor een veilige en betrouwbare bevestiging van uw zonnepanelen gegarandeerd wordt.
  • Flexibel en Aanpasbaar: Geschikt voor diverse soorten leien daken, de Esdec ClickFit-EVO Leidakhaak biedt flexibiliteit in installatie en is aanpasbaar aan specifieke dakvoorwaarden.
  • Milieuvriendelijk: Door het gebruik van duurzame materialen draagt de Esdec ClickFit-EVO Leidakhaak bij aan een milieuvriendelijke energieoplossing.

Toepassing: De Esdec ClickFit-EVO Leidakhaak is ideaal voor zowel residentiële als commerciële zonnepaneelprojecten. De haak is compatibel met een breed scala aan zonnepanelen en zorgt voor een stabiele en veilige montage op leien daken.

Conclusie: Kies voor de Esdec ClickFit-EVO Leidakhaak voor een betrouwbare, veilige en efficiënte installatie van uw zonnepanelen. Deze leidakhaak is de perfecte keuze voor wie waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Specificaties
Productcode G3100-8042
Fabrikant code 1008042
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.