Pagina's
Producten
  • Esdec ClickFit EVO – Velsklem 14mm

Esdec ClickFit EVO – Velsklem 14mm

Prijs
€ 14,79 € 11,54
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Esdec

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Type dak:
Schuin
Geschikt voor dak:
Felsdak
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Esdec Onderconstructie voor Schuine Daken

Zoekt u naar de perfecte fundering voor uw zonnepanelen op een schuin dak? Ontdek de Esdec onderconstructie – de voorhoede in stabiliteit, duurzaamheid en eenvoudige installatie voor schuine daken.

  1. Perfecte Pasvorm voor Schuine Daken: De Esdec onderconstructie is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met schuine daken, wat zorgt voor maximale efficiëntie en esthetiek.
  2. Eenvoudige Installatie: Dankzij het innovatieve ontwerp kan de Esdec onderconstructie snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, wat tijd en kosten bespaart.
  3. Duurzaamheid en Stabiliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de Esdec een stevige basis die bestand is tegen diverse weersomstandigheden, wat de levensduur van uw zonne-energiesysteem verlengt.
  4. Veiligheid Eerst: De Esdec onderconstructie zorgt voor een veilige en stabiele montage, wat het risico op beschadiging of verplaatsing van de panelen vermindert
Specificaties
Productcode G3100-8035
Merk Esdec
Levertijd Direct leverbaar
Type dak Schuin
Geschikt voor dak Felsdak
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.