Pagina's
Producten
  • Esdec FlatFix Fusion – Daksteun adapter
  • Esdec FlatFix Fusion – Daksteun adapter

Esdec FlatFix Fusion – Daksteun adapter

Prijs
€ 2,14 € 1,67
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Esdec

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Type dak:
Plat dak / veld
Geschikt voor dak:
Platdak Landscape
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Esdec Onderconstructie voor Platte Daken

Transformeer uw plat dak in een zonne-energiecentrale met de Esdec onderconstructie. Speciaal ontworpen voor de unieke behoeften van platte daken, biedt Esdec een solide basis voor optimale energieopbrengst.

  1. Ontworpen voor Platte Daken: De Esdec onderconstructie integreert vlekkeloos met platte daken, zorgend voor een gestroomlijnd, esthetisch en functioneel zonne-energiesysteem.
  2. Installatiegemak: Profiteer van een eenvoudige en snelle montage met het innovatieve design van Esdec, bespaar tijd en verlaag installatiekosten.
  3. Stevigheid en Betrouwbaarheid: Vervaardigd uit premium materialen, biedt de Esdec onderconstructie een robuuste fundering die bestand is tegen wind, weer en tijd.
  4. Veiligheid Voorop: Met een focus op stabiliteit garandeert de Esdec onderconstructie dat uw zonnepanelen veilig en stevig bevestigd blijven, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.
Specificaties
Productcode G3100-7011
Merk Esdec
Levertijd Direct leverbaar
Type dak Plat dak / veld
Geschikt voor dak Platdak Landscape
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.