Pagina's
Producten
  • Esdec FlatFix Fusion – Winddeflector achter 1700

Esdec FlatFix Fusion – Winddeflector achter 1700

Prijs
€ 15,40 € 12,01
Productomschrijving Technische specificaties Reviews

Esdec Onderconstructie voor Platte Daken

Transformeer uw plat dak in een zonne-energiecentrale met de Esdec onderconstructie. Speciaal ontworpen voor de unieke behoeften van platte daken, biedt Esdec een solide basis voor optimale energieopbrengst.

  1. Ontworpen voor Platte Daken: De Esdec onderconstructie integreert vlekkeloos met platte daken, zorgend voor een gestroomlijnd, esthetisch en functioneel zonne-energiesysteem.
  2. Installatiegemak: Profiteer van een eenvoudige en snelle montage met het innovatieve design van Esdec, bespaar tijd en verlaag installatiekosten.
  3. Stevigheid en Betrouwbaarheid: Vervaardigd uit premium materialen, biedt de Esdec onderconstructie een robuuste fundering die bestand is tegen wind, weer en tijd.
  4. Veiligheid Voorop: Met een focus op stabiliteit garandeert de Esdec onderconstructie dat uw zonnepanelen veilig en stevig bevestigd blijven, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.
Specificaties
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.