Pagina's
Producten
  • Esdec Nylon isolatie bus 6,2 x 7,9 x 8

Esdec Nylon isolatie bus 6,2 x 7,9 x 8

Prijs
€ 0,48 € 0,37
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Esdec

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Type dak:
Plat dak / veld
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Esdec Onderconstructie

Esdec biedt de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak voor zowel schuine als platte daken.

  1. Superieure Stabiliteit: Met de Esdec onderconstructie bent u verzekerd van een solide basis die speciaal is ontworpen om zonnepanelen optimaal te ondersteunen en de levensduur te maximaliseren.
  2. Installatiegemak: Dankzij het innovatieve ontwerp van Esdec kunt u snel en eenvoudig installeren, wat resulteert in kostenbesparingen en een snellere ingebruikname.
  3. Duurzaamheid: Vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit, staat de Esdec onderconstructie garant voor weerstand tegen de elementen en jarenlange betrouwbare prestaties.
  4. Veiligheid en Bescherming: Elke Esdec onderconstructie is ontworpen met veiligheid als prioriteit, zodat zowel installateurs als huiseigenaren met vertrouwen kunnen investeren.
Specificaties
Productcode G3102-9002
Merk Esdec
Levertijd Direct leverbaar
Type dak Plat dak / veld
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.