Pagina's
Producten
  • Van der Valk – ValkQuattro – doos met klein materiaal

Van der Valk – ValkQuattro – doos met klein materiaal

Prijs
€ 132,55 € 103,39
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
van der Valk

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Type dak:
Plat dak / veld
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Van der Valk Onderconstructie: Duurzame Stabiliteit voor Uw Zonnepanelen

Als het gaat om een betrouwbare basis voor uw zonne-energiesysteem, staat Van der Valk Onderconstructie bovenaan de lijst. Deze hoogwaardige onderconstructies zijn ontworpen om de efficiëntie en levensduur van uw zonnepanelen te maximaliseren.

Gemaakt met de precisie en kwaliteit waar Van der Valk om bekend staat, bieden deze onderconstructies een solide basis die bestand is tegen diverse weersomstandigheden. De innovatieve ontwerpen zorgen niet alleen voor een optimale positionering van de panelen, maar ook voor een snelle en eenvoudige installatie.

Of u nu kiest voor een plat dak, schuin dak of een grondmontage, met Van der Valk Onderconstructie bent u verzekerd van stabiliteit, duurzaamheid en optimale prestaties voor uw zonne-energie-investering.

Specificaties
Productcode G3206-7006
Merk van der Valk
Levertijd Direct leverbaar
Type dak Plat dak / veld
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.