Pagina's
Producten

We hebben recent verschillende berichten in het nieuws gelezen die suggereren dat de terugverdientijden voor zonnepanelen aanzienlijk langer worden. Daarom hebben we zelf onderzoek gedaan. We hebben de kosten voor elektriciteit van 3000 kWh per jaar vergeleken bij verschillende energieleveranciers, zowel met als zonder teruglevering van zonne-energie. Onze bevindingen hebben we in een tabel samengevat. Hieruit concluderen we dat het op dit moment nog steeds zeer rendabel is om zonnepanelen te installeren. De terugverdientijd varieert tussen de 2 en 7 jaar. onderstaande tabel gaat om een string omvormer installatie op schuin dak inclusief montage.

De drie onderstaande tabellen bevatten informatie over doe-het-zelf pakketten die u bij ons kunt aanschaffen voor installatie op een schuin dak met dakpannen. De eerste tabel behandelt systemen met een string omvormer, de tweede tabel gaat over systemen met een optimizer, en de derde tabel beschrijft systemen met een micro-omvormer. uitgegaan van een systeem met 3000 Kwh per jaar aan opbrengst.

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.