Pagina's
Producten
  • Newntide Doe het zelf Warmtepomp pakket 3.5 ~ 8.81 KW Warmwateropslag 185L

Newntide Doe het zelf Warmtepomp pakket 3.5 ~ 8.81 KW Warmwateropslag 185L

De Newntide NE-F90HCR5INVM warmtepomp en NEF185+65WBHMIC6-SAM tank zijn eenvoudig zelf te installeren dankzij duidelijke handleidingen en gebruiksvriendelijke aansluitingen. Na installatie komt Newntide Nederland langs voor een controle om te verzekeren dat alles correct functioneert. Deze controle activeert de garantie op het systeem, wat extra zekerheid biedt. Vervolgens kunt u met de goedkeuring van Newntide Nederland aanspraak maken op beschikbare subsidies voor duurzame verwarmingssystemen. Dit helpt de kosten van uw investering te verlagen. Met deze systemen geniet u van betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve verwarming, koeling en warmwatervoorziening.

Prijs
€ 6.575,00 € 4.405,00
Exclusief 21% BTW
  • Weinig installatie ruimte door Combi vat met warmwater en buffer
  • Hoog installatie gemak
  • Zelf te installeren geen STEK nodig
  • €3375,- inc BTW subsidie KA 26175
In deze bundel:
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

De Newntide NE-F90HCR5INVM modulerende monoblock warmtepomp en de Newntide NEF185+65WBHMIC6-SA gecombineerde warmtapwater- en buffervat bieden samen een geavanceerde, efficiënte en complete oplossing voor zowel verwarming, koeling als warmwatervoorziening in uw woning.

 

Newntide NE-F90HCR5INVM Modulerende Monoblock Warmtepomp:

Deze warmtepomp blinkt uit in zowel verwarming als koeling en is ontworpen om maximale efficiëntie en comfort te bieden. Met een indrukwekkende verwarmingscapaciteit van 3.5 ~ 8.81 kW en een koelcapaciteit van 1.53~5.96 kW, zorgt het voor een aangenaam binnenklimaat gedurende het hele jaar. De hoge Coefficient of Performance (COP) van 6.0~4.65 betekent dat deze warmtepomp zeer efficiënt is, wat resulteert in lagere energiekosten. De stille werking (43-49 dB) en de modulerende technologie die zich automatisch aanpast aan de warmtebehoefte, dragen bij aan een rustige en comfortabele leefomgeving.

 

Newntide NEF185+65WBHMIC6-SA Gecombineerde Warmtapwater- en Buffervat:

Deze unit biedt een geïntegreerde oplossing voor warmtapwater en centrale verwarmingsbuffering, ideaal voor huishoudens van 1-2 personen. Met een warmtapwatervat van 180 liter en een buffervat van 65 liter, is het een veelzijdige en efficiënte keuze. De binnenste tank van SUS316 roestvrij staal garandeert duurzaamheid en een lange levensduur, terwijl de magnesiumanode extra bescherming tegen corrosie biedt. Het elektrische verwarmingselement zorgt voor een constante levering van warm water, en de efficiënte warmtewisselaar draagt bij aan een snelle opwarming. De tank is gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en uitgerust met meerdere beveiligingssystemen, wat de veiligheid en betrouwbaarheid verhoogt.

 

Conclusie:

Samen vormen de Newntide NE-F90HCR5INVM warmtepomp en de Newntide NEF185+65WBHMIC6-SA tank een uitstekende combinatie voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor zowel verwarming, koeling als warmwatervoorziening. Ze bieden hoogwaardige prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor elk modern huishouden.

Specificaties
Productcode G7009-0918
Merk Newntide
Aantal fase 1 fase
Koelmiddel type R290
Max water temperatuur 75 °
Subsidie NL €2925,- inc BTW | KA 26177
Type Woning Tussen of hoekwoning
Huishouden 1-2 personen
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.