Pagina's
Producten
  • Newntide Warmwateropslag 250L / Buffer tank 81,5L
  • Newntide Warmwateropslag 250L / Buffer tank 81,5L
  • Newntide Warmwateropslag 250L / Buffer tank 81,5L
  • Newntide Warmwateropslag 250L / Buffer tank 81,5L

Newntide Warmwateropslag 250L / Buffer tank 81,5L

Prijs
€ 1.900,00 € 1.235,00
Exclusief 21% BTW
  • Magnesium Annode
  • RVS Tank
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Gecombineerde Warmtapwater- en Buffervat Newntide NEF250+80WBHMIC6-SA

De Newntide NEF250+80WBHMIC6-SA is een innovatieve en efficiënte gecombineerde oplossing voor warmtapwater en centrale verwarmingsbuffering, ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van zowel residentiële als commerciële toepassingen. Deze tank is met name geschikt voor een huishouden van 3-4 personen, waardoor het een ideale keuze is voor kleinere huishoudens die behoefte hebben aan betrouwbare warmwatervoorziening voor onder andere douchen.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Gecombineerde Capaciteit:
   - Deze unit beschikt over een warmtapwatervat met een capaciteit van 250 liter en een buffervat voor centrale verwarming van 81,5 liter, waardoor het een alles-in-één oplossing biedt voor uw waterverwarmingsbehoeften.

2. Materiaal van de Binnenste Tank:
   - De binnenste tank is vervaardigd van SUS316 roestvrij staal, wat zorgt voor uitstekende corrosiebestendigheid en een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.

3. Materiaal van de Buitenste Tank:
   - De buitenste tank is gemaakt van een gecoate plaat, wat extra bescherming en duurzaamheid biedt tegen externe invloeden.

4. Anode Type:
   - Uitgerust met een magnesiumanode, biedt deze unit extra bescherming tegen corrosie, waardoor de levensduur van de tank verder wordt verlengd.

5. Elektrisch Verwarmingselement:
   - Voorzien van een elektrisch verwarmingselement in het warmtapwatervat, waardoor u verzekerd bent van een constante en betrouwbare levering van warm water, zelfs wanneer de primaire warmtebron niet beschikbaar is.

6. Warmtewisselaar:
   - De warmtewisselaar heeft een spoeldiameter van 28 mm en een lengte van 15 meter, wat zorgt voor een efficiënte warmteoverdracht en een snelle opwarming van het water.

7. Afmetingen:
   - De totale afmeting van de tank is 560 mm in diameter en 1895 mm in hoogte, waardoor deze unit gemakkelijk te integreren is in verschillende installatieomgevingen.

8. Hoge Efficiëntie:
   - Dankzij het geavanceerde ontwerp en de hoogwaardige materialen biedt de Newntide NEF250+80WBHMIC6-SA uitstekende energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

9. Gebruiksvriendelijkheid:
   - De intuïtieve bediening en het duidelijke display maken het eenvoudig om de temperatuur en andere instellingen aan te passen aan uw specifieke behoeften.

10. Veiligheid:
    - Uitgerust met meerdere beveiligingssystemen, waaronder oververhittings- en overdrukbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van het systeem.

Toepassingen:

De Newntide NEF250+80WBHMIC6-SA is ideaal voor:
- Kleine huishoudens van 3-4 personen die een constante en betrouwbare warmwatervoorziening nodig hebben, bijvoorbeeld voor douchen.
- Appartementencomplexen en flatgebouwen met centrale warmwatervoorziening.
- Kleine tot middelgrote commerciële gebouwen zoals kantoren, winkels en horeca.
- Sportfaciliteiten en andere instellingen waar zowel veel warm water als ruimteverwarming vereist is.

Conclusie:

De Newntide NEF250+80WBHMIC6-SA biedt een complete en efficiënte oplossing voor zowel warmtapwater als bufferverwarming. Met zijn robuuste constructie, geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke bediening is deze unit een waardevolle investering voor elk gebouw dat hoge eisen stelt aan waterverwarming en centrale verwarming. Dankzij de speciale geschiktheid voor een huishouden van 3-4 personen, is deze tank perfect voor kleinere huishoudens die behoefte hebben aan betrouwbare en efficiënte warmwatervoorziening.

Specificaties
Productcode G7100-0250
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.