Pagina's
Producten
Filters tonen
Product Garantie
Lengte
grid list
2 producten
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 435Wp
Merk Canadian Solar
Levertijd Direct leverbaar
€ 106,66 € 78,93
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 12 jaar
Vermogen 460Wp
vermogensgarantie 25 jaar
€ 187,65 € 84,44
Exclusief 21% BTW

Ontdek de Wereld van Canadian Solar Zonnepanelen

Canadian Solar, opgericht in 2001, is een wereldleider in zonne-energie. Met meer dan 19 jaar ervaring en een wereldwijd bereik van meer dan 150 landen, bieden wij hoogwaardige zonnepanelen die bekend staan om hun uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid.

De Voordelen van Canadian Solar Zonnepanelen

  • Betrouwbaarheid: Als een van de meest bankbare bedrijven in de industrie, zijn wij NASDAQ genoteerd sinds 2006 en hebben we een solide reputatie opgebouwd.
  • Kwaliteit: Onze zonnepanelen zijn ontworpen volgens TIER-1 kwaliteitsnormen en worden geleverd met een 12-jarige productgarantie en een 25-jarige outputgarantie.
  • Efficiëntie: Dankzij continue investeringen in onderzoek en ontwikkeling behalen onze panelen recordbrekende celrendementen en duizenden wereldwijde patenten.

Waarom Kiezen voor Canadian Solar Zonnepanelen?

  • Kostenbesparing: Onze zonnepanelen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor zowel commerciële als residentiële installaties.
  • Diversiteit: Wij bieden een breed scala aan panelen, waaronder monokristallijne en polykristallijne opties, geschikt voor verschillende behoeften en budgetten.
  • Duurzaamheid: Onze panelen zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden en blijven optimaal presteren, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Neem Nu Gratis Advies en Bestel in Onze Zonnepanelen Webshop!

Wil je profiteren van de voordelen van Canadian Solar zonnepanelen? Neem vandaag nog contact op voor gratis advies en ontdek ons uitgebreide assortiment in onze zonnepanelen webshop. Begin vandaag nog met besparen en investeer in duurzame energie met GroothandelSolar!

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.