Pagina's
Producten
grid list
1 product
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 425Wp
Merk DAS Solar
€ 133,00 € 99,75
Exclusief 21% BTW

DAS Solar Zonnepanelen - Innovatieve Zonne-energie

Maak kennis met DAS Solar, een opkomende speler in de markt van zonnepanelen. Met een focus op innovatie en kwaliteit bieden wij hoogwaardige zonnepanelen die zijn ontworpen voor maximale energieopbrengst en duurzaamheid.

Waarom DAS Solar Zonnepanelen ?

  • Hoogwaardige Materialen: Onze zonnepanelen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van n-type zonnecellen voor een efficiëntere energieomzetting.
  • Innovatieve Technologie: Met geavanceerde functies zoals bifaciale zonnecellen en geavanceerde bypass-diode bieden onze panelen uitstekende prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden.
  • Betrouwbaarheid: DAS Solar heeft zich snel ontwikkeld en is nu officieel geclassificeerd als TIER-1 leverancier, wat onze betrouwbaarheid en kwaliteit onderstreept.

Ontdek de Voordelen van DAS Solar Zonnepanelen

  • Hoge Opbrengst: Dankzij bifaciale cellen bieden onze panelen tot 30% meer stroomopbrengst dan conventionele modules, zelfs bij lage zoninstraling.
  • Brede Toepasbaarheid: Onze zonnepanelen zijn geschikt voor diverse omgevingen, waaronder sneeuwgebieden, kustgebieden en hoge windkrachtgebieden.

Gratis Advies en Bestel Nu in GroothandelSolar Zonnepanelen Webshop!

Wil je profiteren van de voordelen van DAS Solar zonnepanelen? Neem vandaag nog contact op voor gratis advies en ontdek ons uitgebreide assortiment in onze zonnepanelen online webshop. Begin vandaag nog met besparen en investeer in duurzame energie met GroothandelSolar!

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.