Pagina's
Producten
grid list
1 product
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 355Wp
Merk Energyra
€ 388,23 € 201,88
Exclusief 21% BTW

De Duurzame Kracht van Energyra Zonnepanelen

Ontdek de revolutionaire Energyra zonnepanelen, beschikbaar bij GroothandelSolar voor een duurzame toekomst. Leer hoe Energyra zich onderscheidt door middel van geavanceerde technologie, milieuvriendelijke productie en hoogwaardige prestaties.

Waarom Kiezen voor Energyra Zonnepanelen?

  • Nederlandse Duurzaamheid: Energyra zet zich in voor duurzaamheid door zonnepanelen in Nederland te produceren, met materialen uit Europa, en een focus op groene productieprocessen.
  • Innovatieve Backcontact Technologie: Energyra maakt gebruik van backcontact technologie ontwikkeld door TNO, waardoor de panelen efficiënter zijn en een hogere opbrengst genereren.
  • Robuust en Strak Design: De zonnepanelen van Energyra hebben een strak design zonder busbars, zijn volledig zwart en kunnen tegen weersinvloeden dankzij de geleidende backsheet.

Ontdek de Voordelen van Energyra Zonnepanelen

  • Milieuvriendelijk en Recyclebaar: Energyra zonnepanelen zijn lood-, fluor- en PFAS-vrij, waardoor ze minder impact hebben op het milieu en beter recyclebaar zijn aan het einde van hun levensduur.
  • Hoge Efficiëntie: Dankzij de backcontact technologie en monokristallijne PERC-zonnecellen wekken Energyra panelen zelfs bij weinig licht nog stroom op, wat resulteert in een hogere efficiëntie.
  • Uniek Designopties: Energyra biedt de mogelijkheid om zonnepanelen te voorzien van een patroon naar keuze, waardoor je een unieke uitstraling kunt creëren die past bij jouw wensen.

Bestel Nu in Onze Zonnepanelen Webshop

Wil je profiteren van de duurzame kracht van Energyra zonnepanelen? Neem vandaag nog contact op voor gratis advies en bekijk ons uitgebreide assortiment in onze zonnepanelen webshop. Maak de overstap naar duurzame energie met GroothandelSolar en Energyra!

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.